Evet arkadaşlar ben KİA clüp Türkiye nin yeni üyelerindenim,öncelikle aranıza katılmaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim,bu klübeüye olduğum tarih yani 19.01.2011 tarihi güzel bir tesadüfede denk geldi .evet bu gün 48 ay önce taksitle aldığımız Picanto ex in son taksidini yatırdım bankaya borcu bitti. Sizinle picanto sevgisini paylaşmak istiyorum,öncelikle şunu söyleyeyim bu otomobili eşim beğenip aldı ilk önceleri biraz küçük oluşu ve etrafımızda az sayıda kullanılan bir otomobil oluşu beni kaygılandırmıştı ama zamanla bu otomobile bindikçe bağımlılık yaptı o artık bir otomobil olmaktan çıktı ailemizin bir ferdi oldu oda bizim acı ve güzel günlerimize şahit oldu. hem banka taksitleri hem kasko hemde benzin fiyatları birde ailenin diğer masrafları bu durumda değil otomobile binmek kontağını zor çevirirsin memur maaşıyla ama bu otomobil yakıtı çok az yaktığı için rahatlıkla borcunu öderken bindik,herdaim zevk veren hiç sıkmayan bir otomobil etrafta fazla olmaması ve her yıl bir üst model çıkmaması elinizdeki picantoyu hep yeni kalmasını sağlıyor,sekiz defa uzun yol tecrübemiz oldu bu otomobil ile ses yalıtımı mükemmel kadınlar ve çocuklar baktıklarında hayran kalıp birbirlerine işaret ediyorlar içine binenin şaşkınlığı bir kat daha artıyor tavan yüksekliği,ön konsolun derinliği ve donanımları ile hep beğenileri üzerine topluyor,hele birde caddede sis farlarını yakıpta hafif.hafif ilerlerken harika bi duygu veriyor trafik ışıklarında dururken yeşil yanınca 200 mt lik mesafede 4 vitese ve 80-90 km lik hıza ulaşıyor çok seri bir otomobil park sorunu ( 0) ön tampon ile arka tampon da 15 cm lik mesafelere girip çıkıyor,şirin bir bebek görüntüsü taşıyor ben bu yorumlerı 4 yılllık PİCANTO sürüş tecrübeme dayanarak anlattım.:thumbup:,:thumbup:
bir araca bağlanmak çok başka birşey.. bende yıllar yıllar geçsin yinede 98 Corsa alayımmı diye her daim bakarım ve bakacağım
Araciniz size ve ailenize hayirli olsun, gozunuz aydin. Ben de bir (1) aylik yeni bir Picanto kullanicisi olarak aracimdan son derece memnunum. Aslini sorarsaniz ehliyetimi de yeni aldim ve Picanto aldigimiz ilk arac. Pek acidan kesinlikle ideal bir arac. Boyutlari kucuk oldugundan park sorunu yok, donanimi cok iyi, konforlu ve surusu keyif veren bir otomobil. Arac yeni olsa gerek simdilik yakit tuketimi biraz yuksek, Tabii otomatik vites olmasinin da etkisi var muhakkak. Yogun trafikteki dur-kalklar da bunda etkili oluyor, umarim km si arttikca yakit tuketimi de biraz duser, simdilik tek kusuru bu..