selam arkadaşlar. Geçenlerde ön cama taş geldi ve noktasal çatladı. Sizlere iki sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. 1- Ön cam serviste kaça patlar. 2-Sanayide çatlayan noktayı çok ince delip bir kimyasal enjekte edip çatlağın yürümesine ve belirgin olmasına mani oluyorlarmış. Bu konuda bilgisi olan varmı. Ayrıca belirteyim ki kasko yok. Teşekkür ederim.
Carglass'a gitmeni öneririm. Temiz iş yaparlar. Sigorta yok ise 70tl fiyat veriyorlar. Burda sunum şeklinde tamir anlatılmıştır.
Geçmiş olsun...benim ilk araçta böyle birşey ile karşılaştım...aracım kaskolu olduğu için autokingte yaptırdım (mini onarım). Güzel yaptılar. Sizin dediğiniz gibi.. önce temizleyip içine büyüme yapmasın diye bir sıvı sıkıyorlar. Fiyat konusunda fikrim yok. GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benimde bildigim kadarıyla sanayide kırın olan bölgeyi ciziyolar ilerlemesin diye tabı oda ilerliyormuş dier yöntemleeri bilmiyorum
Geçmiş olsun kaskonuz varsa mini onarımdan ücretsiz yaptırabilirsiniz bunun dışında hemen hemen cam takan çoğu yer yapıyor fiyatı konusunda tam bir bilgim yok.