Selamlar... Daha önce klima yüzünden sorun yaşayan birisi olarak şuan da aracım çalışmama problemi yaşanmaktadır. Şöyleki; Anahtarı taktığım zaman ana ekranda kilit anahtar işareti zaman zaman çıkıyor veya çıkmıyor. Çıkmadığı zaman araç çalışmıyor haliyle, ancak bazı zamanlarda ise çıktığı halde bile çalışmıyor. Bu agustos ayında bursa dan bodruma gittim. Her şey normal giderken araç yol ortasında 3 defa istop etti. Trafiğin ortasında kalmak ve aracın çalışmaması gerçekten ürkütücüydü. Sizleri sorum şudur. Bir kaç ustaya gösterdim bazıları anahtardan kaynaklı dedi, bazıları akü ve çevre birimleri dedi. Sorunumu tam olarak çözemediler ama ben de anahtar dan yaptığını düşünmekteyim. Bursa da kalıyorum burada bir kaç kişiye götürdüm ancak anahtarı değiştiremediler. Acaba bu konu hakkında bilgisi ya da yardımcı olabilecek birileri var mı.. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Forumlar...
Geçmiş olsun.Aracınızın yedek anahtarı var mı?Onunla da calıştırmayı denediğinizde aynı şeyi yaptıysa sorun immo anteni ya da bağlantı soketi korozyonu olabilir ki sıkıntı buna benziyor.Immo anteni kontak çevresindedir.Anahtar üzerindeki immo çipini okur.Anten okumazsa araç çalışmaz.
yedek anahtarım yok malesef. bir yere de daha götürücem bakalım. dediğiniz gibi immo anteni nde de olabilir sorun. 2 haftadır doğru dürüst kullanamıyorum bir yerde kalacak diye korkuyorum doğrusu )
Anahtarınızın COK ACİL BİR KOPYASINI ÇIKARIN. Direksiyon kutusu içinde imo okuyucu sensör / anteni tozlanmış-arızalanmış olabilir tamizletiniz/değiştirtiniz.