Bu aracı almak üzereyim 2. el ama baya temiz ama ben araç ile ilgili çok araştırma yapmama rağmen bir düşüncedir gidiyor bende. Bu araç hakkında bilgi alabilir miyim artılarıyla eksileriyle.. Teşekkürler..
araç hakkında pek fazla bilgim yok ama motor çok verimli olacagına ininanıyorum.Hem yakıt tüketimi hemde performans anlamında sizi mutlu edecektir ben rio ile şu an ortalama 6.3 lt 100 kmh verilerine sahibim.inş hakkınızda hayırlısı olur..
otomatik alacaksanız yanlış bilmiyorsam 4 ileri tork k. şansıman war performansı biraz törpüler ve 1 lt kadar tüketimi arttırır.ama sürüş konforundan ödün vermez geçişleri hissetmessiniz.benim şu an sahip oldugum yakıt degerleri ve yahutta 6.5 değerler göreceginizi tahmin ediyorum.
Bu değerler iç hacim fiyat yakıt ekonomisi yaklaşık 33 kuruş yakıt tüketimi sizi memnun ediyorsa neden pişman olasınız. + sorun yaşarmısınız bilmem araç işi birazda şans işi.kimse kesin bişey söyleyemez bence.. İyi forumlar.
cevaplarınız için teşekkür ederim az da olsa kafamdaki soru işaretleri azaldı. size de iyi forumlar..