arkadaşlar 2012 rio orjinal paspas alabilecegim yer varmıdır almışken universal degilde tam uyanı alım istedim saygılar
Merhabalar , Ben 3d paspas seti aldım bagaj havuzu dahil , Pedalların dibine kadar gidiyor ve toz toprak su içinde biriktiriyor , aracın taban halısı ilk günki gibi korunuyor paspasın geniş ve uzun oluşu dolayısıyla . Tavsiyem 3d paspas almanız yönünde olur ..
MERHABA MURAT BEY EVET 3D BİR MODELE BAKTIM ALDIMDA GELINCE RESİM PAYLAŞACAGIM UMARIM MEMNUN KALIRIM ÇÜNKİ UNİVERSAL PASPASLARDAN BİRAZ PAHALI http://urun.gittigidiyor.com/otomob...o-2005-2010-3d-havuzlu-paspas-tecco-184187292 BUDA ÜRÜN ALDIGIM
Hayırlı olsun güzel bir ürüne benziyor Aracın orjinal paspası üzerine bu 3d paspasları yerleştirdim çaktırmadan ses yalıtımına da katkısı oluyor sanırım Belkide psikolojiktir bilemiyorum . Güzel günlerde kullanın . Ufak bir not mesaj yazarken caps butonu ile yazmayın , ufak karakterlerle yazmaya dikkat edelim
hayırlı olsun dikkatimi bişey çekti model yılı 2011 sonrası olması gerekmiyormu. bende aldım ve gayet memnunum 2011 sonrası olması gerekliymiş