Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Otomatik vides sportage alacağım lütfen yardım.

'Sportage Forum - Club' forumunda webmas52 tarafından 28 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. webmas52

webmas52 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar.
    Foruma yeni katıldım.
    2014 sportage otomatik vides full paketini almayı düşünüyorum.
    Ortabedik engelliyim alacağım aracı 5 yıl satamayacağımdan doğru araç seçimi ve doğru bir karar vermek istiyorum 5 yıl sonrada rahatlıkla satabileceğim fazla zarara uğratmayan ikinci el piyasası iyi olan bir araç almalıyım. bayi bana 2014 model full paketini ötv siz bir şekilde 55.000TL fiyat verdi.

jip tarzı araclar içinde en idealini sportage olarak gördüm.
    Yalnız bazı forumlarda gördüğüm yorumlar kafamı çok karıştırdı bu aracın çok yaktığını söyleyenler çoğunlukta.

Benim otomatik vides kullanan arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.
    Eski aracım 1.2 motor olmasına rağmen 100km 9.1 - 11.5 şehir içi yakıt tüketimi vardı ve ben bu yakıt tüketimine rağmen aracımdan memnundum jip tarzı bir araç almak istediğimden dolayı aracımı sattım.
    Fazla teknik bilgim yok otomatik vides sportage 100km şehir içi ideal kullanımda 12lt aşarmı arkadaşlar?

2. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
  3. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Merhabalar.
    Forum kurallarını lütfen okuyunuz.

4. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Hoşgeldiniz

tapatalk

5. ceratodream

ceratodream Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.295
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yıldırım yıldırım
    Araç Modeli:
    Cerato
    Ben olsam gidip yeni optima makyajli kasa sini alirdim.siyah resnklisini.abicim manyak araba 1.7 dizel az yakar cok kacar me gerek var benzinli 1, 6 otomatige dizelin torku sessizligi on basar.optima mercedes c serisi ile bmw 3 serisi muadili fiyatta makul.ikinci el alman mali yerine sifiiiiiiir optima bildigin bulbul yuvasi baklava iste yemede yaninda yat.on numara bes yildiz yenilerin direksiyon simidi cok spor m3 tarzi anlatamam git bayiiiye bak.sur ama dehset makina

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. DoğanCanDemir

DoğanCanDemir Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    29
    1.6 yi gecmicek alacaginiz arac gecmis olsun ayrica arkadasimin annesinin gozunde ve bi kac birsey var oda astra aldi bi arkadas daha,var dedesinde vardi belge qaskai aldi bence sportage almayin o yakit cok qaskai daha az yakiyor astra dizel 1.6 dusunulebilir kia ceed ve toyota dusunulebilir bmw mercedes felan olmuyo oyle diyosunda abi biz qaskaili arkadasa a180 baktik 55 bine anca bos gibi bi araba geliyor

HTC One cihazımdan gönderildi

7. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    Merhabalar öncelikle foruma hoşgeldiniz ve forum kurallarını lütfen okuyunuz..

Sorunuza gelince;aklınızı pek bulandırmak istemem farklı modeller ile..! Forum içerisinde arama yaparak Sportage ile ilgili iyi kötü her yorumu bulabilirsiniz,bence Sportagelar piyasada tüketim değerleri olarak sınıfının en iyisi,şehir içinde 9-10Lt kadar çıkarsınız ancak uzun yolda 7Lt çok rahat görürsünüz.
    Kasa ağırlığı ve 1,6Lt benzinli motora göz önünüze alındığında bu sonuçlar sınıfında ki diğer compact SUV lar arasında en iyisindir. Hayırlı olsun şimdiden
    Saygılar

iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

8. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu

Bu Sayfayı Paylaş