Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Otomatik Kia Picanto

'Picanto Forum - Club' forumunda artun17 tarafından 5 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

?

Sizce Hangisi

Bu anket 10 Ocak 2012 tarihinde kapatılmış.
  1. Picanto LX OTOMATİK

40,0%
  2. Picanto EX OTOMATİK

60,0%
  3. Opel Corsa 1.2 Otomatik

0 oy
    0,0%
  4. Daithasu 1.3 Otomatik (Kucuk model)

0 oy
    0,0%
  1. artun17

artun17 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim ben siteye yeni uye oldum ve Kia Picanto kullanıcısı değilim ama inşallah olacağım.

Düşündüğüm araç bayan için Kia Picanto düşük km'li ve otomatik olan Modeldir.Sahibinden de çok fazla seçenek yok bi kaç model var İstanbul içi.

Bu 1.1 ve 1.0 Araçların 2004 2006 ve 2008 modellerine baktım bunların hepsinde aynı modor mu var LX ve EX olarak değişiyor hangi yılın motoru veya hangi modeli almalıyım bir kaç seçenek var biz 16000 liralık bişey bakıoruz ve kredi ile alacağımız için 20 küsür geri ödeme yapıcaz alacağımız aracın az yakması ve uzun yıllar kullanabileceğimiz bir araç olması gerekiyor.
    Alacağım aracı KİA servisinde almadan önce test ettircem ama kafama takılan şeyler var 1.1 motor en azından 4 kişi çeker mi çekerse zorlanıp daha mı çok yakıt tuketir bu araçlar 1.1 motor ile 7 litre tuketiyor benım aracım Palio 1.6 16v 103 beygir manuel 100 kmde 9 litre yakıorum mesela 1.1 in bana en fazla 5.5 6 litre yakması normal geliyor bana otomatik PİCANTO kullanıcıları lütfen bilgi aktarsın çunku arabayı hiç görmedim sadece netten araştırdım ve bütçe 16.000 Klima airbag ve abs li modellere bakıorum LX veya EX farketmez en önemli konu yakıt ve çekiş sorunu şanzımanda sıkıntı olmaması.

Yardımlarınız için teşekkür ederim

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Aramıza hoş geldiniz.

3. Serdar

Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Corsa'lar sorunlu araçlar, yedek parça fiyatlarıda yüksek, daihatsu avrupadan çekilme kararı aldı, yani yedek konusunda sıkıntı çekebilirsiniz. Bu durumda fiyat/performans olarak picanto iyi bir tercih olur. Yine iyi bir alternatif olarak micra'nın önceki kasasını tavsiye ederim, biraz pahalıdır ama sorunsuz bir araçtır.

4. ReNe

ReNe Super Moderator Super Moderator

Alınan Beğeniler:
    2.112
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    İstediğiniz picantolar yıllardır a segmentinin lideriydi hatta yenisie şimdi segmentinde liderliğe oturdu önemli olan 2. elde az yıpranmışını bulmak ...

5. giym2001

giym2001 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    MErhabalar benim aracım eski kasa ancak 2011 model Picanto Otomatik. Öncelikle şunu söylemek isterim alalı tam 1 sene 20 gün oldu ancak cam suyu koymak dışında kaputunu açmış değilim yani hiç sorun cıkarmadı çok şükür. Kullanımı güzel, rahat konforlu bir aractır. Bazı zamanlar yetişkin 5 kişi bineriz gezerken falan ancak hiç bir çekiş problemi göstermedi. 5 yetişkin kişi varken çamlıca yokuşunu çok çıkmışızdır. ancak bir kusuru var, o da çok yakması.. Şehirlerarası 5-6 lt arası yakarken İst da şehiriçinde klima vs açık iken 10 lt yi bile bulabiliyor zaman zaman. Ancak aldığım günden beri aldığım yakıtı hep yazarım, aldığım toplam km ile göz önüne alınca aracın ort.yakıt tüketimi 8.6 lt/100 km çıkıyor ki ilk başlarda tabi çok yakmasının bunda etkisi var. Ancak km si arttıkça ort.yakıt tüketim değerinin daha da düşeceğini umuyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ancak diğer arkadaşların yorumları önemlidir, ne de olsa bunlar sürüşe bağlı olarak değişebilecek değerlerdir. saygılar...

6. artun17

artun17 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
  7. ercan27

ercan27 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum ben de senın gıbı fiyatı uygun otomatik ne alırım diye düşündüm ve epey bir araştırmadan sonra 2007 otomatik picanto ex aldım arac bana göre cok iyi ancak tek kötü yanı araç 1 ton ve motor 1.1 olunca km 0.4 tl yakıyor msl ben hava filitre olsun yagını yeni degiştirmiş olmama ragmen ama ben araçtan çok memnunum çekişi falan baya iyi hemen hızlanıyor bakalım ben gelecek haftalarda tüp taktıracam sana tavsiyem 1.1 hiper al onda hem abs hemde 4 cam otomatik

Bu Sayfayı Paylaş