Șu sıralama doğru mudur: 1. Frene bas 2. Boşa al 3. El frenini çek 4. Frenden ayağını çek 5. Park vitesine al 6. Kontağı kapat Önce parka alınca frenden ayağımı çekince yokuşta araba az hareket edip duruyor. Bu normal mi? Şanzımana yük gelmesin diye yukarıdaki gibi yapıyorum ama saçma bisey mi düşünmüşüm bilemedim ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pınar Hanım düşünceniz dogru. Bende aynı sıralamayı yapıyorum. SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyle yapınca yükü el freni karşılamış oluyor değil mi? Peki el freni bozulur mu? Bir de el frenini nereye kadar cekiyorsunuz? Ben el frenini normal gücümle cekiyorum, sonra biraz daha kalkar mi diye deneyince bir tık daha kalkıyor, ama doğru ayardan emin degilim ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru bir uygulama. El freni bozulmaz, malum manuel vitesli her araba el frenini bolca kullanıyor. Sıkıntı yaşamazsınız. El freni için sonuna kadar allah ne verdiyse çekmeyin. Tadında çekip öyle bırakın.
Kesinlikle en doğru uygulama Ben de hanımı alıştırana kadar uğraşmıştım ama alıştı en sonunda SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doğru bir uyğulama, el frenini öle çok tam güçle çekmeyin, biraz çekin frenden ayağınızı çekin tutuyorsa tamamdır, bu bilinçli kullanışınızdan dolayı tebrik ediyorum
Paramız o versiyona yetmedi . İyi kötü park ediyorum etmesine, en kötü ihtimalle birisi gel gel yapiyo, vatandaşlarımız çok duyarlı sagolsunlar, sadece kontağı kapatmadan önceki işlem sırasından emin olamamıştım, burada netlestirmis oldum
2015 model otomatik olunca kendi kendine park var sandım. olsun pek bir işe yaramıyo zaten. zamanla park etmesinide öğrenirsiniz, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.