Ne diyordu rekmalarda Opel asla yolda kalmaz... Yolda kalmaması doğru arkadaşlar... Haksızlık etmeyelim lütfen... Çünkü tüm çekicilerin favorisi OPEL ... Hemmen kaldırıp götürüyolar... Yolda bırakmıyorlar....;
Opel Arac ariza kodu silmek icin kontagi ac ama calistirma tum gosterge isiklari full yanar iken gaz pedalina sonuna kadar 3 kere bas arac arizasini siliyor Cerato gold sports
Katilmamak elde degil captiva amblem su almis kromaji gitmis daha 32.000 de sol aks ses yapiyo cit cit.opel astra bir uc otomatik var bide bende on salincaklar komple degisti cok narin araclar.durdugu yerde ariza veren araclar GM neden mali krize girdigini simdi daha iyi anliyorum.o yuzden cruze alanlar perisan hemen elden cikariyorlar Cerato gold sports
Opel bence dengeli araçlar üretiyor yani fiyat olarak fena değiller , yakışıklılarda iç ve dış tasarımda (corsalar hariç ) , donanımlarıda fena değil , arıza işi biraz şans ama ikinci elde de fena değiller . Citroen ise bence tasarım konusunda en iyi makineleri üreten firmaların başında geliyor , yaratıcı bir ekipleri var ve sektörde yeni tasarım detayları buluyorlar hoş tarihten gelen yüzlerce patenti de olan ender firmalardan . Şimdi bu iki başarılı markaya böyle iddaalı laflar söylersek bu ya fanatikliğe girer yada bu firmaların tarihine yada ürünlerine hakim olmamaya
citroen de aynı orhan bey, yedek parçası çok pahalı, çabuk dağılan araçlar rent a car firmamızda günlük kiralama yapıyorduk citroenleri çabuk dökülüyor araçlar, konfor kullanım rahatlığı beklemeyin sadece yakıtta inanılmaz cimriler ş.içi nasıl kullanırsan kullan 900 1000 digiyor oto manuel fark etmez.
Gercektende ben su forma giyip fanatiklik yapanlardan degilim arkadaslar.uzerimede alinmadim ama sahsim adina sunu soylemek isterim bazi forumlarda cok sik sik sahit oluyorum.sanki fenerbahceyi tutar gibi adam opel ci renocu fiatci mersocu yanlis bu tavirlar bence.ben ceratoyu sirf en yuksek hp ye sahip 1.6 dizel diye aldim 2008 yilinda oyle idi.simdi astra en guclu dizel oldu.kaliteyi sorguluyorsak en kaliteli araclar almandir bence.en sorunsuz aracmi sorguluyoruz tabiki japon ve onlari taklit edip gelistirdikleri dizel motorlar ile japonlari arkalarina takip surukleyen koreliler dir.neden mi koreliler sayesinde honda ve toyota dizele gecmek zorunda kaldi.en az yakan dizeller ise bence fransiz dizelleri.renault ve citroen peugeout az yakan makinalar.ancak cok hantallar tabii ekonomiklik beraberinde dusuk beygir gucu zevksiz kullanim vs vs.ben hem az yakan hem mercedes konforuna hakim olan ceratoyu sectim he biraz fazla yakiyor olsun gazlayinca kaciyormu kaciyor.ben honda 1.6 ies ten indim ceratoya bindim benzinliden sonra bu makina bana gore cok az yakiyor.cok az yaksin derdinde olan dusuk hacimli picanto binsin Cerato gold sports
99 model makyajlı kasa ciddi bakımlı manuel 1.6ies civic var çok yakın arkadaşımın aracı güncel opet lpg ile çokta sakin olmayan kullanımda 28 kuruş civarı yakıyor. Yakıt konusunda civicler gerçekten cimriler. Biraz konu hortladı ama şaşırdım buna biraz.
LPG ile 28 kuruş normal bence, Ama benzinde ne kadar yakar onu sorgulamak gerek bence iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir arkadaşım sıfır corsa almıştı.Araçta boya çıktı ve arızadan dolayı sürekli servise gidiyordu. Sattı kurtuldu ve opel cidden arıza aracıdır.