Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ötv'siz Sportage

'Sportage Forum - Club' forumunda Enes38 tarafından 6 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. Enes38

Enes38 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    67
    Gerçek Ad-Soyad:
    Enes
    Araç Modeli:
    Sportage
    arkadaşlar 1 yıl önce sıfır 2014 concept Plus manuel spomu alıp prins sıvı lpg taktırmıştım.babam ms hastası ve engelli raporu var oranda 90,benim aracı satıp ötvsiz 2015 otomatik premium spo düşünüyorum eğer alırsam bnim aracın lpgsini satmadan söktürüp alacağım araca taktırcam ,2014 concept plus da olup 2015 premium da olmayan özellik varmı acaba,2016 yeni kasayı bekleyim demiştim ama boşuna beklemişim önceki kasa daha şık ve ağır duruyor.unutmadan tuscon u da test ettim gayet başarılı ama kiadan gönlüm geçmiyor .

2. Arabacıadam

Arabacıadam Sürücü

Alınan Beğeniler:
    48
    Gerçek Ad-Soyad:
    Erhan Akgöz
    Araç Modeli:
    Volkswagen Golf
    Bence tavsiye ederim.Hem Direk lpg transferi yapıcaksınız.Hemde Sportage gibi bir araçta otomatik alıcaksınız ek sürüş keyfi ve rahatlık.Sponun otomatiği başka oluyor :) 2014 consept pluslarda olup 2015 premuımlarda olmayan hiçbirşey yok.Üstüne premuım daha dolu
    Consept plus 2014te olup 2015 consept plusta olmayan ;Akıllı park,ön sensör,anahtarsız çalıştırma.Bu 3ü haricinde hiçbir fark yok.Premuım daha dolu 2014 consept plustan.Sadece consept plusta kısıldı bu 3 donanım .Hem Lpg transferi yapacaksınız az da yakar.Tucsonun Turbo Motorunu alıcaksanız bütçeyi yükseltip o alınabilir.Yani Sonuçta model farkı var.Birisi 2014 model,birisi 2015 model.

Ama Turbo Benzinli motorlara Lpg çok çok zararlı.Motoru bitiriyor.Sportageye Lpg daha uyumlu ve oturmuş bir sistem.Sponun yeni kasası kesinlikle 95-100den aşağı olmayacak .En yakın örnek Tucson.Yeni kasa eski kasa kadar ihtişamlı ve şık değil bencede.Yani sevdiyseniz Spoyu alın derim ben otomatik Spo başka .

Enes38 bunu beğendi.
  3. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Hayirlısı olsun.

4. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    ne kadar fark vereceksiniz?
    Ben burada aradaki fiyat farkına bakarım. Sonuçta aynı araba.

5. Enes38

Enes38 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    67
    Gerçek Ad-Soyad:
    Enes
    Araç Modeli:
    Sportage
    İsmail hocam spo premium otomatik ötvsiz 54-55 bin e geliyor bnimki ne kadara gider pek bilemiyorum

6. 07antalya07

07antalya07 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    11
    Gerçek Ad-Soyad:
    cemal demirel
    Araç Modeli:
    KIA SPORTAGE PRİMEUM
    Bende otomatik full spo alicam rapor ile aksesuarsız 56 ve 57 den asagi veren bayii yok eskisehir istanbul antalya bayileti ole gorustmm siz hangi bayiden alicaksiniz.. gidelim beraber alalim indirim icin sikstiralim bayiii ne dersiniz..

7. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Valla aradaki farkı bilmeden yorum yapmak zor gibi. Hani dicem 1 yaş ve otomatik için 10 bin veririm. Ama fazlası için premium almam. Değiştirmem

Bu Sayfayı Paylaş