Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ön Konsol Sesleri Ve Yokuş Kalkış Desteği

'Rio Forum - Club' forumunda Apoptozis tarafından 17 Aralık 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Apoptozis

Apoptozis Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İyi günler arkadaşlar forumda da okudum bir kaç yerde.
    Kia Rio 2013 var arabadan genel anlamda memnunum ama bazı kusurlarından satmanın eşiğine geldim.
    1.
    Ön konsolda anormal sesler geliyor çukura girince hatta benin arabada 70 le giderken bile yolda yaya şeridi olsun uyarı için yapıştırılmış fosforlu şeritlerden geçerken bile ses geliyor ve çok sinirimi bozuyor. o kadar para verdiğimiz araçtan böyle ses gelmesi hoş değil. acaba bende ki rio da mı sorun fazla düzeltebilir miyim ne yapmalıyım. yoksa her rio da bu sorun varmıdır. Turtle wax diye birşey aldım onla sildikten sonra bi nebze azalıyor ses ama tam kaybolmuyor malesef.
    2.
    yokuş kalkış desteği: bu nasıl bi sistemdir yokuşta daha çalışmıyor. kafasına göre devreye giriyor resmen. yokuşta deniyorum frene ne kadar sert bassamda girmiyo devreye . buda bendeki arabada mı sorun var yoksa diğer riolarda da var mı bu sıkıntı. nefret ettim arabadan yeminle. hill holder var diyoruz da aslı yok. Arıza varsa garanti kapsamına girer mi bu sistem?
    3.
    yakıt tüketimi. oldukça sakin kullanıyorum ama şehir içi 5.6 nın altına düşmedim kendi verileri 4,5 litrelerde ama oda tutmuyo.
    4.
    vites geçişleri. birinci vitese geçiş oldukça zor. kalkarken değil ama yavaşladıktan sonra bir e geçmek istiyorum ikinci vitesin performans vermeyecepi hızlarda 1 e atmak istiyorum ama çok kemikli bi yapıda almıyor resmen. aynı sorun geri vitese atarken de oluyor zor geçiyor bazen.

Ulan ne dolmuşum :) benim araç mı problemli sizce nedir durum ya o kadar da dikkat ederim kullanırken arabayı zorlamadan düzgün kullanmak için ? yoksa bu sorunlar bütün rio larda var mı aydınlatın beni lütfen :) teşekkür ederim iyi günler

2. Hederot

Hederot Sürücü

Alınan Beğeniler:
    30
    Merhabalar, Öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtınız. Sonrasında da bu yazdıklarınızı forumda aratırsanız yada rio sekmesinde araştırma yaparsanız sorunlarınıza çok daha çabuk çözüm bulabilirsiniz.

3. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Konu Kapatılmıştır

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş