merhaba arkadaşlar ön fren disklerini ve tabi balatalarını değiştireceğim nereden orjinalini yada yakınını bulurum yardımcı olabilirmisiniz acaba
Disk Olarak Orjinal Hyundai-Kia , Valeo, Veya Bu Araca Uygun Üretilmişse Brembo,Trw, Alabilirsiniz. Balata Olarak Kiada Mando Kullanıyor Herhalde. Mando Olur Yoksa Hi-Q Tavsiye Ederim
Ben Starexe Geçen 2-3 Hafta Mando Marka Balata Aldım 35 Tl Sağ- Sol Takım Fiyatı. Orjinal Diskin Sağ-Sol Setinin Fiyatının 150 Tl Den Aşagı Olacagını Zannetmiyorum. Ben Hyundai Parçacısından Aldım Genelde Mekanik Parçaları Kia İle Ortak Oluyor İsterseniz Bir Sorun.Kendisi Kocatepe Metro İstasyonun 100-150 Metre İlersinde
Vereyim , Yalnız Dükkan Numarası Yanlış Olabilir. Sokak Doğru Ama Bayii Hyundai 19. Sok. No: 113 Kocatepe Mh. Bayrampaşa, İstanbul (212) 437 3498
evet bendix demek istedim pek bir bilgim yok o yüzden yanlış telaffuz etmiş olabilirim yani bu markayı alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirmiyiz diyorsunuz bir sorum daha olacak servislerde kullanılan marka hakkında bilginiz varmı acaba
Bendixi Kullanmadım Ama Genel Olarak Yorumlardan İyi Gözüküyordu. Serviste Orjinal Kullanılıyor Mobis Adı Altında Oluyor Ama Marka Olarak Bilemiyorum. Balata Olarak Mando Yada Sangsin(Hi-q) Kullandıklarını Biliyorum