gayet güzel araç. maşallah diyelim kazasız belasız inşallah. bu tek kapı araçlarda sevmediğim tek özellik kapının büyük olması. bir ara tek kapı fiesta kullanmıştım. bayağı zorlanıyordum.
Folyo ayrı bir hava katmış araca, nazarlık lazım bu makineye güzel günlerde kullanın. Tek kapıların büyük ve ağır olması bence de biraz uğraştırıyor insanı. arkadaşın tek kapı g.puntosunu kullanırken farkı hissediyorum. alışmışım kısa hafif kapıya
inip binmek rahat oluyor ama açıp kapamak rahat olmuyor. özellikle park alanlarında kapı büyük olduğu için mutlaka yandaki araca dikkat etmek gerekiyor. bide yol kenarına çekince bende alışkanlık olmuştu arkadan araba geliyormu diye özellikle bakıp sonra açıyordum kapıyı. ama fiestanın kapısı belki biraz daha büyük olabilir. tam emin değilim.