Arkadaslar merhaba benim bir problemim var 2006 kia sorento ex 92000 aracimin motor yag kapagini actigimda motorsicak ve calisir durumda iken motor yag kapagini actim bi bakim diye elime ufleme ve ufak ufak yag damlasi geliyordu bu normal birseymi aracimin km resi daha az diye dusunuyorum insallah bisi yoktur
Bu normal bir olaydır.Sıkıntı yok.Gaza devri 2000 RPM e gelecek şekilde arttırdığınızda da benzer şekilde üfleme varsa o zaman sıkıntıdan bahsedebiliriz.
ÜSTTEN egzantrik li tüm araçlarda kapaktan üfleme yapar. Bu tip araçlarda Üflemeyen araç yoktur. Eski teknoloji araçlarda üfleme yapıyordu doğrudur.Dizel dahil. Faraza, Satın almak için Aracınıza laf söyleyen birine de sakın aracınızı satmayın!