Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Motor soğukken aracı benzinde çalıştıramıyorum.

'Rio Forum - Club' forumunda Yavuz abpak tarafından 22 Temmuz 2016 tarihinde açılan konu

1. Yavuz abpak

Yavuz abpak Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yavuz
    Araç Modeli:
    KIA rio hb 2005 model
    merhaba arkadaşlar,
    KIA rio gerçekten güzel bir araç. 2005 modeli bende var araçta sıralı sistem gaz bulunuyor. Bir kaç yıl önce (gaz taktıralı 5-6 yıl olmuştur ) sabahları geç çalışmaya başladı artık sabahları benzinde aracı çalıştıramıyorum , gazda tek seferde çalışıyor. Motor sıcakken de benzinde de tek de çalışıyor. Yakıt filitreleri, benzin pompası bujiler ve kabloları değişti, tavsiye üzerine yakıt katkı maddesi döktüm depoya içini temizler dedi, yine olmadı yine olmadı. Benzer sorunla karşılaşmış olan var mı? Çözüm önerilerinden açığım. Lakin servis demeyin denizlideyim buradaki servise Bayram'dan önce gittim, aracın servis kaydı yoktu neyse, - yapın şu aracı masrafı söyleyin bana dedim. - geç çalışma ile ilgili yakıt pompası dediler ve diğer buldukları şeyler içinde toplam 5 bin TL masraf çıkardılar. Ve gazdada sorun var beyni değiştir dediler. Aracı oradan aldım onların yazdıkları tüm sorunları sanayide 600 TL ye yaptırttım. sorunla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş