Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Merhabalar

'Tanışma' forumunda efemuratt tarafından 14 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. efemuratt

efemuratt Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba, :)

Herkese selamlar..
    Adım Murat, Malatya da ikamet ediyorum, 26 yaşındayım, müzik bölümü son sınıf öğrencisiyim..

Dün amcama Kia Sportage 1.6 GSL Plus Siyah Manuel vites siparişi verdik.. Hayırlısı ile 10 gün içerisinde aracı teslim alacağız..

Sizlerden araç hakkında öğreneceğim ve danışacağım çok şey olacak zaman içerisinde.. :)
    Şu ana kadar ailede Kia sahibi kimse yoktu bir ilk oldu Sportage ile.. Gerçekten beğenerek tercih ettik aracı ve aldık.. VW Tiguan, Hyundai ix35 ve Ford Kuga arasında tercihimiz Sportage den yana oldu.. Fiyat/donanım/kalite açısından bizim için mantıklı bir tercih oldu diye düşünüyorum. :thumbup1:

Kia, Sportage ile ve Yeni Ceed modelleri ile çıtayı gerçekten yükseltti ve büyük beğeni topladı marka olarak.. Bir zamanlar Sorento ları filmlerde ve yollarda gördükçe heyecanlanırdık çok güzel araçlardı..

Herkese keyifli forumlar, iyi paylaşımlar..

2. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun

3. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Hoşgeldiniz.
    Aktif forumlar dilerim
    Içlerinden en iyi aracı seçmişsiniz. Güle güle kullanın

4. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Merhaba.Aramıza hoş geldiniz.İnanın şeçiminiz çok isabetli.Neresinden bakarsanız bakın,diğer muadillerine güne Spo en iyisidir.

Hayırlı olsun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

5. efemuratt

efemuratt Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler herkese :)

Klas bir tercih oldu içlerinden, ismi gibi spor tarz bir araç gerçekten çok beğenerek aldık ve donanımı da çok iyi.. Hani öyle yapmışlar ki opsiyon bile yok araca ekstradan konacak :) zaten olması gereken nerdeyse herşey var.. Eyvallah Kia demek kalıyor bize burda :thumbup1:

Beni tek düşündüren 165 Nm tork değeri... Keşke bu motor atmosferik değil de turbo beslemeli bir motor olsaydı ve yine 1.6 motor, ama şöyle 140-150 HP ve 200-230 Nm tork olaydı candı ... :blush:

Aracı test etme imkanımız olmadı bayide araç yoktu.. Manuel vites araç sahiplerinden yorumlarını bekliyorum,

aracın performansı ara hızlanmaları vs nasıl?

ve Sportage araçlarla ilgili herhangi bir kronik problem vs var mı? Yaşanmış veya yaşanan...?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Keyifli forumlar :)

6. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Sportage ile ilgili yorumları ve sorularınızı burada değilde kendi konusunda sormanızı tavsiye ediyorum. Sormak istediklerinle ilgili birçok konu mevcut. Araştırarak bulabilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş