Herkese merhabalar arkadaşlar. Adım Eray , İstanbul-Küçükçekmece'den. Sizleri tanıyıp bu aileye katılacağımdan dolayı doğruyu söylemek gerekirse heyecanlıyım. Hem forumda hem de KİA ailesinde yeniyim. Bundan önceki son 4 araç olarak Opel tercih ettik. 1997 Vectra , 2001 Meriva , 2004 Vectra , 2008 Vectra olarak sıralayabilirim. Opel'den yana pek şikayetimiz yoktu. Son olarak 2008 Vectra'yı verdikten sonra aslında uzun süredir piyasasını araştırdığımız İnsignia düşünüyorduk. Fakat çevremizde binen yakınlarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla bakımı ve yakıtı başlıca cep yakan sıkıntıları olduğu için ikinci plandaki SPORTAGE'e yöneldik. Aracım henüz 1 aylık. Avcılar ERSU-YURT'tan temin ettim. 1 ay her ne kadar kısa bir süre olsada 2000 km. yol yaptım ve şimdiye kadar ufak tefek ( otomatik cam kapama , kaput hidroliği , görünüre koyulabilecek saat , arka kapıların hidroliği vs. ) hususlar hariç şikayetim yok. Artık binmeye ve forumda takılmaya devam ettikçe daha fazla tecrübe edineceğiz. Herkese iyi forumlar. Teşekkürler.
Hoşgeldiniz allah kaza bela ve çekemeyen insanın akıbetinden korusun .. Maşallah spo ya da .. Aktif forumlar ..