Arkadaşlar Karabük'ten yazıyorum. Çok markaların çok arabalarını kullandım, memnun olduğum markaların başında ise skoda ve kia geliyor... Önceden 2 Favorit, 2 Fabia kullandım, arada bindiklerimi falan sayarsak astrasından megane'ına 20'yi geçti model bazında. Kia ile tanışmam önceki sene 1997 Sephia 1.6 gtx ile oldu. Ardından 2006 Picanto 1.1 EX Comfort ve şimdi de 2007 cerato 1.6 EX CRDI Comfort ile aranızdayım. Şimdilik tüm araçlarımın zirve noktasının Cerato olduğunu söylemekle yetineyim... Böyle bir makina ile geç tanışmışım diyorum. 2 aydır bindiğim Cerato'da estetik, iç hacim, performans, malzeme kalitesi, sessizlik, ekonomi, prestij, ne aradıysam buldum. Sorunsuzca binmeye devam etmeyi diliyorum, cümlemize... Öte yandan yine parasının fazlasını veren, Corolla'dan 1 gömlek üstün gördüğüm Sephia 1.6 GTX ve 1.1'lik motoruna rağmen pire gibi zıplayan Picanto'yu da emsallerinden çoğu yönden üstün bulduğumu belirteyim. Üyesi olduğum Skodaturkey forumunda da Cerato'yu tanıtıyorum 2 aydır. Orada marka sıkıntısı yok, gayet pozitif ve objektif bir ortam var ve Kia'nın marka olarak sevildiğini çok rahat söyleyebilirim. Birlikte faydalı paylaşımlar dileğiyle...
İlker Bey hoş geldiniz aileye Kia Club tr de de her marka hakkında görüşlere açığız yanlız baştan uyarayım vw ile hyundai hakkında konu açıldığında ortalık bazen karışabiliyor :rofldz7: