Bende Kia Sportage ailesine bugün katıldım.Aracımı cuma günü teslim alıcam.İlk alırken ki uyarılarınızı paylaşırsanız sevinirim..
Hoş geldiniz. aracınızı güle güle güven ve zevkle kullanın. Sportage ve benzeri başlıklarda sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
Kia Ailesine hoş geldiniz Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Bu konuyu bir kaç gün önce başka biri daha açmıştı. Araçta çizik olup olmadığına, yanında verilenlerin eksik olmadığına elektirik ve fiziksel aksamının düzgün çalıştığına, iç ve dış temizliğinin kusursuz yapıldığına dikkat edebilirsiniz. onun dışında arabanın orjinal paspasları yanında plastik paspasınızı kesin isteyin. vermiyorlar ama siz şansınızı deneyin Agrasif kullanmayın ilk 5000 ve 10000 km ye kadar. Allah kazadan beladan korusun.
Dediğiniz konulara bakıcam.Fiyatta anlaşmadan önce paspas boya koruma koltuk koruma cam film hepsini istedim.
arkadaşlar 2005 - 2008 kasa sportage ler de 2.0 crdi dsl; ex, lx farkları var. bugüne kadar bir Allahın kulu da bana mantıklı olarak aralarındaki farkı anlatamadı. genelde aynı opsiyonlu araçlar mış. iyi de o zaman neden dsl. ex, lx falan yazıyor. birde madem öyle en çok tutulan modeli neden ex deniyor. aralarındaki farkı bana anlatabilecek Allah kulu yokmu bilenler lütfen iki satır yazsınlar. ...
siz bildiğin isyan ettiniz bu konu hakkında bilgisi olan kişiler elbet cevaplayacaktır. ben dün yabancı bir siteden bakarken 4 farklı seçeneğini görmüştüm. aralarında ses sisteminde ki değişikler ve iç aksamdaki değişiklikler vardı. tabi yabancı ülkede bizimkilerden biraz farklı üretiliyorlar. burdakilerde aradaki farklar nelerdir bilemiyorum
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kendinizi tanışma konusunda tanıtabilirmisiniz.. Bununla ilgili konu var...saygılarımla Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kendinizi tanışma konusunda tanıtabilirmisiniz.. Saygılarımla sevgi, saygı ve bilginin buluştuğu yer 'KCTR AILESI'
tekrar teşekkürler Ford Kuga,Tiguan,sportage arasında 1 ay kadar gidip geldim sportage da kendimi buldum. İBB deyim memurum arabayı 1 ayın yarısı kocaeli diğer yarısı istanbulda kullancam kocaeli-istanbul arası sık sık gidip gelecek sportage
Seyhan Bey hayırlı olsun.. İlk yapacağınız iş lastik havalarına bakmak olsun, büyük olasılıkla 'beklerken zaten düşecek' mantığıyla lastiklerinize fazla hava vurulmuştır, eğer taş gibi bir süspansiyonla karşılaşmak istemiyorsanız alır almaz lastik havalarınızı 32 yapın.
Ben yeni ford kugayı da beğendim, test sürüşü yapmadım ama siz eğer test sürüşü yaptıysanız nasıl buldunuz kugayı?
aracı teslim aldığınızda bir adam size aracı tanıtacak. o anda söyleyinde radyoya bluetooth la telefonunuzu bağlasın. ben başta yaptırdım. sonradan yapamadım başkasına
Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz. Kaç paraya aldınız aracınızı? Ayrıca bakınız ; http://www.kiaclubtr.com/showthread.php?p=52520#post52520