Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

merhaba arkadaşlar..

'Tanışma' forumunda erhan77 tarafından 11 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. erhan77

erhan77 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba..
    ismim erhan yalovalıyım istanbulda yaşıyorum ablamla ortak olarak hyundai getz ve renault symbol kullanıyoruz..
    gecen sene bı ara kıa rio almayı dusunmustum fakat fren sıstemının ıyı olmadığı ve tipini sevmediğimden almadım..
    ancak çevremde ceed kullanan arkadaşların övgüleriyle ilgi duymaya başladım..
    benım ıcın performans,güvenlık üstun yol tutusu önemlı bunların 3ünude ceed de bırlestığını göruyorum ozellıkle 1.6 115 ps motor ve 10 hava yastığı cezbedici özellıklerden..
    ve sizlerinde görünüşleriyle ceed konusunda bılgı sahıbı olmak istiyorum bu 3 özellık guzel fakat ben fazla titiz bi insanım öncekı aracım peugeot 207 ydi..ve sırf çok sorun yaratıyor dıye sattım bunda da öyle kronık sorunlar oluyor mu ?
    ve pro ceed içinde aynı şekılde + ve - ler nedir sizce ? (ceed ve pro ceed için)

2. kanki

kanki Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    18
    Gerçek Ad-Soyad:
    Muhammet KISA
    Araç Modeli:
    CEED
    Aramıza hoş geldiniz şu zamana kadar ceedlerden hep övgüyle bahsedildi her hangi bir kronik soruna rastlamadım sizin için harika bir tercih olacağına inanıyorum

3. erhan77

erhan77 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tesekkur ederım hoşbulduk..forum üyeleri pek aktif değiller sanırım..
    ben araç değişimi yapacağım ve tercıhlerımın başında ceed var ama bunun ıcın daha fazla bılgıye sahıp olmalıyım..

4. kanikarali

kanikarali Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ali Kanıkara
    Araç Modeli:
    2006 Cerato 1.5 CRDİ
    aramıza hoş geldiniz. Kia'da pejo daki gibi sorunlar yaşamayacağınızı düşünüyorum. Ceed sahibi arkadaşların bir klübü var. Ordan daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ceed ve yeni Rio benim beğendiğim araçlar. Siz de şiddetle öneririm.
    Yolunuz açık olsun..

5. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Merhaba aramıza hoş geldiniz.Ceed alırsanız pişman olmazsınız.Aslında KIA kullanıcılarının araçlarını değiştirirken çok az bir oranda olmak üzere başka markalara yöneldiğini biliyorum.Aracı alın kullanın,bana hak vereceksiniz.

6. Boza

Boza Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Ceed ve Yeni Rio özellikle güncel kasasıyla Yeni Rio'yu da inceleyin derim...

7. pimbo

pimbo Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    hosgeldiniz hemserim ceed gercekten kayda deger bir arac. sportage almamıs olsam ceed 1.6 115 hp dizeli düsünürdüm

Bu Sayfayı Paylaş