4 ay önce lpgli 2005 cerato hb otomatik aldık, internet aleminde aracımız için bilgiler okurken yolumuz buralara da denk geldi. birkaç birşeyler okuduktan sonra üye olmaya karar verdim. umarım aradığımı bulurum ve birkaç kişiye de yardımımız dokunur.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun...Aramıza hoşgeldiniz.. Emin olun aradığınızdan fazlasını da bulabileceksiniz... Kazasız sürüşler, aktif forumlar...
merhaba ömer bey... foruma baktımda hep sportage ile ilgili ürünler ve aksesuarlarla ilgili şeyler yazmışsınız... ilgi alanınız sadece sportage mi yoksa bizim kerata'lar içinde birşeyler varmı?
Necati Bey Hoş geldiniz. Arabanız hayırlı olsun. Güle güle emniyetle kullanın. Zevkli ve yararlı paylaşımlar dilerim.
Hoşgeldiniz Hayırlı aktif forumlar... Allah aracınızı kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin.. Eminim çok yararlı olucaktır forum.. Hepimize olduğu gibi
Merhabalar foruma hoşgeldiniz.aktif olmanızı temenni ederim sevgi, saygı ve bilginin buluştuğu yer 'KCTR AILESI'
Tekrardan hoşgeldiniz...forumda büyük harf kullanmıyoruz.bundan sonra dikkat ederseniz seviniriz. Aktif forumlar dilerim sevgi, saygı ve bilginin buluştuğu yer 'KCTR AILESI'
Forumda büyük harf kullanmıyoruz. Lüften biraz daha dikkatli olalım sevgi, saygı ve bilginin buluştuğu yer 'KCTR AILESI'
Selam hibesta mla ilgili bir sorunum var yardımcı olurmusunuz? selam 96 model hibesta minübüsüm var daha önce 2200 modelini kullandım 6 yıl boyunca daha sonra 2700 olanını aldım gayet fark vardı ortada motor torku hissedilir derece daha iyiydi fakat bir haftadır vuruntulu çalışıyor ilk çalışmada enkjektörlerini temizletmeme rağmen vuruntu devam ediyor ve çekişi düştü sorun ne olabilir mazot pompasındamı acaba?nasıl çözerim sorunu?yetkili ve bilgili bir arkadaş cevaplarsa sevinirim
Merhabalar murat bey...foruma hoşgeldiniz zahmet olmazsa kendinizi tanışma konusunda tanıtabilirmisiniz..teşekkürler iyi forumlar sevgi, saygı ve bilginin buluştuğu yer 'KCTR AILESI'