S.a arkadaslar. Adim Firat Konya'dan araniza katilacagim insallah. Vergisinden dolayi 2004 ve alti sorento ex alacagim. Araci kesin ve kesin alacagim. Cunku esime sozum vardi ve butcem buna yetiyor. Bugun bir sorentoda karar kildim. 217bin km de 2004 model ex premium. Size sormak istedigim bu araci alirken nelerine dikkat edeyim. Bakmam veya dikkat etmem, gostertmem gereken bir yeri varmi. Daha once hic sorento kullanmadim. 1haftadir arastiriyorum. Birde ruhsatta sorento 2.5dsl ex a/t yaziyor. Bu hangu paket oldugunu gosteriyormu. Konyada kia servisini saseyi verip kontrol ettirmek icin aradim. Aracin sahibinden baska kimseye bilgi vermiyorlarmis. Sanki araca veya sahibine bisey yapacagim. Arkadaslar bana bu konu hakkinda ufakta olsa bilgi verirseniz size cok minnettar kalirim. Yazilacak yer burasi degilsede kusuruma bakmayin. Aranizda acemiyim daha ilk gunum. Herkese saygilar sevgiler. Geceniz hayirli olsun
H.b arkadaslar. Bugun alacagim arabaya baktirdim. Motor ustasi bir akrabami yolladim. Motor yag yaktigi icin arabayi eledim. Simdi 2006 ex premium buldu bana yarin da ona bakcaz. Insallah en kisa zamanda sorentom ile aranizda olacagim. Ama bu sorentolarda satin alirken dikkat etmem tiyolariniza da ihtiyacim var. Bilgisi olan arkadaslar paylasimda bulunursa sevinirim. Iyi geceler
sorento güzel aracdır, performansı gayet ıyıdır, motorunu ıyıce kontrol ettırın ,hayırlısını bulursunuz ınsallah, ıyı bır ustaya yada kendı servısıne gostermekde fayda war , 2007 model oncesınde esp yok bılgınız olsun buna gore degerlendırın ve kullanımlarınızı buna gore yapın, kazasız belasız surusler dılerım