ilanı ilk okuyunca araba pert olmuş sandım ama arabada herhangi bir hasar gözükmüyor ama arabanın bazı sıkıntıları mevcutmuş , ilan sanki bir insanı anlatır dille yazılmış beni güldürdü http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...c5-1-6-e-hdi-dynamic-full-full-94297957/detay
El freninde yağ izleri var. Baya sanayide kalmış. Edit : zaten adamlar pertçi, fotolara bakınca anlaşılıyor.
merhaba arkadaşlar o araç pert.dikkat edin eyüp te bu işi yapan bikaç firma var.toplayabildiklerince topluyolar.gerisi alana kalmış...
kendim burayı bızzat inceledım yerıne gittim alibeyköyde yol kenarı bıyer sosyal tesislerın orda 100den fazla araç vardır kımının durumu ıyı kımının durumu berbat araçlar ya alttan hasarlı airbag açmıs bunlar gögüsü kapayıp ufak tefek far tampon uydurup bırakıyo gerısını ustanızla gelıp sız masraf cıkartıyosunuz kımı araç pert kımı çekme belgelı kımınde hıc bısey yok 25 30 yaslarında 6 7 kısı var onlar tahmını ne oldugunu soyluyor. bundan 1 yıl once gıtmıstım bluemotıon golf ıcın sagdan kapıları kasmıs aırbag acmıs dizel guzel bır araçtı 30bın tl ıstıyorlardı daha sonra guvenemedım almadım ama bınece ınsan alabılır bence