Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

klima sorunu ilginç bir sorun

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda vksg tarafından 10 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. vksg

vksg Sürücü

Alınan Beğeniler:
    41
    Merhaba arkadaşlar,dün bir sorunla karşılaştım umarım çözümü bulunur.
    Durup duruken klima bir anda soğutmamaya başladı klima açık ışığı yanıyor fanı çalışıyor ama soğutmuyor.hemen klimacıya gittim gazına baktırdım gazı tam kompresordan dediler başka bir ustaya gittim hem elektrikçi hem klimacı ( çok büyük servis) sigortalarını kontrol etti sağlam switch sağlam kompresor sağlam bilgisayarda klima açık gözüküyor ama gerçekte çalışmıyor.tam 2 saat kadar uğraştı ben böyle bir sorun görmedim dedi ve yapmadan gönderdi.bende iki gün kalsın dedi herşeyini söküp tekrar bağlayayım dedi bende aracımı bırakmadım.kontağı açıyorum klima ilk 3 saniye çalışıyor sonra soğutmuyor ara ara yolda giderken yapıyor bunu.sonra oradan çıkıp usta bir elektrikçim var küçücük bir dükkanı var ama adam usta boşuna o kadar saat uğraşmışlar dedi:) bu sorun rezistansdan dedi ama uzun sürer dedi.adam teşhisi ben anlatırken koydu... o yüzden bende hafta içi tekrar gidiceğim.böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? veya konu hakkında bilgisi olan var mı ?

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 11 Haziran 2012

Bu Sayfayı Paylaş