Hayırlı günler mehaba 2012 eski kasa ceed aracımın nedenini bir türlü çözemediğim bir problemle karşı karşıyayım. Değerli düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Aracımın klima düğmesine bastıgımda ışık yanıyor 3 veya 4 saniye yanmıyor sonra tekrar yanıp sönüyor aynı problem arka cam rezistans düğmesi işinde geçerli ikiside aynı aynda yanıp sönüyor sorun ne olabilir çok teşekküler yardımlarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun.Hiç soğutma olmuyor mu?Yani mesela araç hareket halinde iken klima düğmesine bastığınızda kompresörün anlık olarak motoru kastığını hissediyor musunuz?
Teşekkür ederim ona dikkat etmedim ama yarın bakıcam var sayalım motor kasmıyor sıkıntı ne olabilir. ( klimanın sigortası varmı var ise yanmış olabilirmi )
En kolayı gaz durumunu kontrol ettirmek.Gaz kaçtığı için alçak emiş gaz basıncı nedeniyle sistem kendini korumaya alıyor olabilir.Önce onu deneyin ve ya baktırın.
Hayırlı geceler bu gün arabamı topladım klimayı açtım klima çalışıyor anlamadıgım şey klima ışığı yanıp sönüyor sogutmada problem yok acaba yanıp sönmesi normalmi... Teşekkürler