Arkadaşlar merhaba 2015 Rio Concept kışlık lastik alacağım kapıda 205/55/16 gibi ölçüler yazıyor eşim ben ve 3 yaşında çocuğumuz var 3 kişiyiz yani ağırlık bazında hangi ölçüleri seçmeliyim yakıt sarfiyatı açısından. Lastik olarak Nokian seçtim linke tıklayabilirsiniz. Fikirlerinizi bana yol gösterecek. Teşekkür ederim. Lastik Bu: http://www.hepsiburada.com/nokian-205-55-r16-91t-wr-d3-kis-lastigi-uretim-yili-2015-p-OTKMT429681
Selçuk Bey Merhabalar , Nokian kışlık lastiklerde baya ünlü bir firma güzel seçim birde alternatif gerçek 4 mevsimlik lastikler çıktı Michelin crossclimate gibi , yılda 2 defa sök tak masrafınız olmaz - eski lastiği depolama ücreti olmaz - hem karda performansı çok iyi diyorlar hemde yazın yol tutuş fren performansı dengeli deniyor . Lastikçilerde zaman kaybıda olmaz bir seferde güvenli sürüşü garanti altına alabilirsiniz .
4 mevsim lastik para tuzagi diyorlar lastigin hamuru sert yumusak ona gore yazlik kislik oluyormus 4 mevsim kullananlarin deneyimlerini alsak daha saglikli olur aslinda dediginiz lastige bi bakayim hemen tesekkurler. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı marka ve ebatta lastiklerimi kia rio 1.4crdi concept aracıma dün taktırdım. Hepsiburada dan aldım bir günde geldi. Çok güzel oldu bence bu aracın orjinal lastik ebatları bu olmalı. Hem yuvaları doldurdu, hem de biraz daha dışarı çıktı lastik böylelikle kaldırımlarda jant sürtme ihtimali daha da azaldı