Değerli arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar..Ben uzun süreden beri Kıa sportage araştırması içindeydim..en sonunda buraya geldim....Buradaki arkadaşların samimi ve düzeyli yazışmalarından dolayı üye olmuş bulunmaktayım. Herkese iyi forumlar diliyorum...
Merhaba Ergün Bey.Aramıza hoş geldiniz.İnşallah siz de en kısa sürede spo sahibi olarak forumda devam edersiniz.
Çok teşekkürler arkadaşlar,sağolun....İnanın her bir yorumu satır satır okuyorum süzgecimden geçiriyorum...inanın mantık ve duygular önceleri çarpışıyordu,ancak bu forumda ve donanım haberdeki yorumları okudukça mantık duygu ikilisi flört etmeye başladı ....bakalım artık... her şey nasip kısmet ama benim sportage'm nerede bekliyor bilemiyorum....Hekrese sevgiler saygılar...Bu arada forum kullanımı hakkında teknik olarak bir yanlışlık yaparsam inanın kasıtlı değildir,şimdiden yönetici kardeşlerimden ve forumdaki arkadaşlardan özür dilerim...Ama hata yapmamak için uğraşacağım.....Herkese sevgiler, saygılar iyi sohbetler,bilgi alışverişleri.....