Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kia yakıt katkısı görüşleriniz

'Sohbet' forumunda the_last_ottoman tarafından 13 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. the_last_ottoman

the_last_ottoman Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba.konunun yeri burasımı bilmiyorum ama baktımki en kalabalık kitle burda olunca konuyu buraya acayım dedim :) mesele şu,az önce kitapçığı okurken çok sık bir şekilde kia servislerinden alabileceğimiz ve her 5000 km de bir kullanmamız gereken yakıt katkısından bahsediliyor.içinizde kullanan varmı?varsa bi işe yaradığı oluyomu bilgilendirir veya düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirim.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Sizin aracınız benzinli benimki dizel.Ancak her ikisi içinde yakıt katkısı ve enjektör temizleyiciler mevcut.Ben bundan önceki depoda würthün dizel motorin sistemi ve enjektör temizleyici katkısından kullandım.Satın aldığım yerde benzinli motor enjektör temizleyici de vardı.Bu arada 4-5 depoda bir würth yakıt katkısını kullanılmasının motor açısından iyi olacağını Çelik Motor tavsiye etmiş.Würth zaten bu konuda iyi markalardan biri.Kitapçıkta yazan katkı maddesi budur muhtemelen.Würth yakıt katkısını Kocaeli deki yetkili serviste satıyordu.Belki Sakarya da ki serviste satıyordur.:)

3. the_last_ottoman

the_last_ottoman Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    cevap için teşekkür ederim.

4. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli: