Lastikler fiyat olarak gayet iyi diye düşünüyorum Kia venga için Lenso samurai 16" jant almayı düşünüyorum sizce aracda güzel gözükürmü ? 1200tl civarı Bijon aralığını bilen varmı ?
Lastikte ucuza kaçmayın bence. Arabanızı, dahada önemlisi canınızı o lastikler taşıyor. Goodyear EGP 205/55/16 kullanıyorum ve çok memnunum. Paramın yettiği en iyi lastiği almaya özen gösteririm.
Ispanyol firması 2016 uretim izmirden gelicek kiaclubtr dan turkiyeye girmemis bilmedigimiz okadar cok lastik varki. Suan bende goodyear kullaniyorum omrunu yitirmis durumdalar catlakliklar olusmus. Sıfır lastık sonucta
Jantlar bence çok güzel.Ancak Mahir Bey'in de belirttiği gibi bu jantlarla fazla bijon delikleri yüzünden muayeneden geçemezsiniz.
Jantlar bence çok güzel.Ancak Mahir Bey'in de belirttiği gibi bu jantlarla fazla bijon delikleri yüzünden muayeneden geçemezsiniz.
Benim anlamadığım bir konu seçtiğiniz lastik oldukça ucuz , bu size erken aşınma yada yüksek süratte Allah korusun patlama yada erkenden yanaklarda balon yapma olarak geri döneceği gibi yağmurda büyük ihtimalle kötü bir fren performansı sağlayacak . Janta para harcamayı düşünüyorsunuz ama en en önemli parça olan lastiği bu marka model seçmeniz bence büyük hata . Hoş seçtiğiniz jant içinde Beyler muayene den geçmez yorumunda bulundular .
4 günlük kullanım düşüncelerim yağışlı havada fren mesafesi 60km hızla giderken ani fren kullanıldığında abs devreye girmeden kısa bir mesafede duruyor yağışlı havadan geçer not aldı.Kuru zeminde viraja girildiğinde savurmadan araç yoluna devam ediyor daha önce ıslak zeminde megane2 ile pirelli lastikte ile girdiğimde spin atmıştım marka olarak kıyasladığımda Lastik başı 5 tl nitrojen de bastırdım. latik başı 10tl takıldı toplamda 500 tl
Lastik konusu arabanin en onemli noktasi bence o yuzden lastik secimleri cok iyi olmalidir membat markasini ilk defa duyuyorum muhtemelen cin uretimi olabilir lastik konusunda bridgestone turanza serisi veya lassa greenways serisini oneririm ben kendim brisa fabrikasinda kalite kontrol uzmaniyim daha once pirelli fabrikasnda da calistim ama lassa ve bridgestone gibisi yok gercekten