Bu arabaya sahip olanınız var mı ? Duruşu şekli çok hoşuma gitmeye başladı. Kia Gülal (İstanbul - Taşdelen ) bayisinde gördüm. Sadece orada inceleme fırsatı buldum. 145.000 tl fiyat koymuşlar (Cam tavanlı, otomatik vites vs.. baz model değil sanırım) Kullanan var mı ? Kullanıcı görüşlerini merak ediyorum..
Merhabalar, Ben Varım Agustos sonu aldım aracı henuz 750 km yapabildim Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Merhabalar biz de 1.4 Elegance modelini geçen hafta aldık. Araç crossover segmentlerine göre oldukça başarılı olmuş. Fiyat konusunda da diğer crossover araçlara göre daha ekonomik. Sayın Red Stonic, araın trip tuşu ile geçişlerin birinde gösterge panelinde speed off diye bir yazı var. Ne işe yaradığını biliyor musunuz. Ya da Speed On olarak nasıl değiştirebiliriz.
Merhabalar, aracınız hayırlı uğurlu olsun. En kısa çözüm olarak el kitapçığını kurcalamanızı tavsiye ediyorum. Daha pek çok detay öğreniyoruz bu kitapçıklardan..
Teşekkür ederim çok sağolun. Kitapçığa baktım ancak bu kısma sadece yüzeysel değinmişler. Ne işe yaradığı nasıl açılıp kapandığını bulamadım. 2 tip gösterge paneli var. Bizim araç A tipi panelli. Dijital ekranda hız göstergesi yok. Acaba var mı yok mu TRIP tuşu ile inceliyorum ama gördüğüm kadarıyla yok. Araçlarla ilgili pek bilgimiz olmadığı için çok kurcaladım. Hız Limiti ile Hız sınırlamasını da anlayamadım. Hız sınırlaması tamam örneğin 90 km ayarlıyorum araç bu hızın üzerine çıkmıyor. Hız limiti peki ne yapıyor.
Merhabalar bende 1.0 t-gdi Elegance olan model var, yurt dısından indirdigim kullanım klavuzuna baktım 2 tip direksiyon tus takımı modeli var Trip tusu bende mevcut degil , sizdekinde trip tusu var bende orda sayfa seklinde bir tus mevcut,
Aracın hissettigim en buyuk eksikligi yan dikiz aynalarında ısıtma olmaması eski aracımda vardı rahatlıkmıs bayagi, Digeri de geri viteste yan dikiz aynalarının asagıya dogru bakmaması
Kurcaladıkça bazı özellikleri ortaya çıkıyor. Isıtmalı aynayı da sizlerden öğrenmiş olduk teşekkürler. Bende dijital hız göstergesi kapalı idi 2 - 3 gün uğraştım sonunda başardım.
bizzat bu haftasonu Captur Test surusu yaptım, anneme dusunmustuk, Stonic ile mukayese olucak bir araba kesinlikle degil. içini hiç begenmedim Malzeme kalitesi de kotu Surusu de kotu almayı dusununlere net tavsiyemdir Captur cok basarisiz.