Merhaba arkadaşlar sorum olucaktı sizlere.Arabaların gelişim,üretim veya arge videolarını izlemeyi çok seviyorum.Sportagenin üretim videosunu buldum slovakyada fabrikada üretiliyor onu izledim. Ama bazı videoları bulamadım demek istediğim şu mesela bu videoda yeni çıkan kadjarın dayanıklılığını test etmişler kendi fabrikalarında. Bunlarda mesela bir çeşit arge videosu Bende buna benzer videolar arıyorum. Yani dayanıklılığın test edildiği veya araba daha piyasa sürülmeden kendi test parkurlarında test edildiği,araç tasarlanırken geçirilen anların videoya kaydedilmesi .Araçla ilgili herşeyin videosu yani kendi fabrika görünütlerini bulamadım arge çalışmalarını yani. Gerçi arabanın yeni kasası çıkıyor ama dediğim gibi bu tarz videoları izlemeye bayılıyorum çok ilgimi çekiyor.İngilizcelerini yazdım ama öyle de bulamadım eğer bulan varsa mesaj atarsa sevinirim iyi akşamlar
Bende severim bu tarz videolar izlemeyi ama bende bulamamıştım.Fabrikada yapılanı buldum diğerlerinide bulamadım.Bilen arkadaş atarsa izleriz çok güzel oluyor aracını nasıl yapmışlar onu öğreniyosun zevkli bir şey