Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kıa Sportage ECO Mod

'Sportage Forum - Club' forumunda Haluk45 tarafından 30 Haziran 2017 tarihinde açılan konu

1. Haluk45

Haluk45 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    Haluk KÖKSAL
    Araç Modeli:
    KIA SPORTAGE PREMİUM
    Merhaba arkadaşlar. Aracım 2015 Sportage Premium. Araç kullandığımda şehir içi hep eco mod açık olarak kullanıyorum. Biraz seride kullanıyorum ama yakıtta az yaksın diyorum. Performans sanki düşük yakıtı fazla yakıyor gibi geldi. Daha sonra eco mod kapalı kullandım ve yakıtın düştüğünü, daha seri olduğunu gördüm. Acaba bana mı öyle geldi. Hiç deneyen oldu mu??

2. Ali34CaN

Ali34CaN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    327
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ali Can
    Araç Modeli:
    Old Sportage 2015
    aracınız hayırlı olsun, eco modda aracın gaz tepkisi düşer dip gaz yapsanız bile çok geç algılayıp tepki verir araç, tabiri caizse eko modda araç ölü eşşek gibi oluyor , emekli modunda sürücü deilseniz eco modda kullanmanızı onermem, normal modda kullanın, tabi sürekli dip gaz deil, ayagınıza hakim olarak normal modda kullanırsanız araçdan keyif alırsınız, eco mod bayıyor aracdan keyıf almıyor ınsan, yakıt olarak ecoya alıp bassanızda , normal modda kullansanızda pek bişe değişmez, eco moda almadanda eco olarak kullanabilirsiniz aracınızı .

Haluk45 bunu beğendi.
  3. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Eco mod genelde şehirler arası yolculuklarda işe yarıyor.Şehir içi evet daha fazla yakıt yakabilirsiniz.

bayteriner bunu beğendi.
  4. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Eco mod ; gaz tepkisi yavaş, vites degisikliklerini daha dusuk devirlerde yapan bir mod. Yakıt olayında bence diğer modlardan biraz daha az yaktırır gibime geliyor. Ama performans dusuktur.

5. ZORKOL

ZORKOL Sürücü

Alınan Beğeniler:
    69
    Gerçek Ad-Soyad:
    MUHAMMET ERYILMAZ
    Araç Modeli:
    2015 spo premium
    bende aynı model aracı eco modda kullanıyorum fakat ortalama hız 11 km/h ortalama 16,4 gösteriyor, buna rağmen ağır tepkimesinden rahatsızlık duymuyorum(gaza basarken içim acıyor :))

soran olursa istanbulda mecidiyeköy tarafağinde yaşıyor dersiniz :) (geber ulaaan)

6. bayteriner

bayteriner Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    167
    Gerçek Ad-Soyad:
    İsmail Akkaş
    Araç Modeli:
    Cerato
    Eco mod günümüz araçlarında, 6 - 7. Vitesler gibi uzun yollarda sabit hızlarda adı üzerinde ekonomi amacıyla geliştirilmiş programlar diye düşünüyorum. Şehir trafiğinde bu modda kim araç kullandı ise yakıt artışından şikayetçi oluyor.

Ali34CaN ve ZORKOL bunu beğendi.
  7. Ali34CaN

Ali34CaN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    327
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ali Can
    Araç Modeli:
    Old Sportage 2015
    +1

Bu Sayfayı Paylaş