merhaba arkadaşlar aracımda sıralı sistem lpg var. arabamın rölentisi 2500 devire kadar çıkıyo karbüratörcüye götürdüm ve gaz kelebeğini temizledi onun altında olan rölenti ayarlayıcısının arızalı olduğunu bana söledi .bende o cihaza giden hava akışını manuel olarak kesitm ve şu an rölentim düzgün ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.bu parçayı bulamıyorum. bulsamda fiyatı çok yüksek .1000 tl civarı. resimde 8 numaralı parça. elinde çalışır vaziyette çıkma olan bi arkadaşım veya bunun çözümünle ilgili fikri olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim. resim alıntıdır.
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Zahmet olmazsa kendinizi tanışma konusunda tanıtabilir misiniz. Teşekkürler...
Merhaba.Aramıza hoş geldiniz.Gaz kelebeğinin tamamı yazıp fiyat vermişler ancak arayıp sorup o şakilde almakta fayda var.432 TL http://www.japonistan.com/urun/gaz-kelebegi-komple_321925.aspx?CatID=111797#
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim aradığım parçayı internetten çıkma olarak buldum ve taktım şuan sorunsuz çalışmakta . çok teşekkürler.