Maşallah ta bişey sormak istiyorum şimdi o spoileri montajlarken ne kullandınız? Daha sonra sökmek isterseniz o kullandığınız şey sorunsuz bir şekilde çıkıyor mu?
Aynı spoilerı yaklaşık 1 sene önce alıp montaj yaptırmıştım. Öncelikle alt kısmına 3m silikon çift taraflı banta ilave olarak siyah Dayson kullanmıştık. 1 sene boyunca kullanım esnasında tazyikli araç yıkama, kar, yağmur dahil olmak üzere hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Sökme işine gelince ise misine ile sökmek gerekiyor. Sökülürse mutlaka dayson izi kalacaktır. Spoilerın bulunduğu bölgenin tekrar boyanması gerekecektir.
Çift taraflı bant tutmaz yani mecburen Dayson ile yapıştırılması lazım. Zaten taktığın zaman sökmenin mantığı yok.
Arkadaslar emre benden once yanit vermis sagolsun ayni fikirdeyim ben cift tarafli bant yerine dayson kullandim ayni fikirdeyim çift tarafli bant ile sorun yasanir. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende kendi aracıma taktırdım Carub marka çift taraflı bant aldırdı bana usta bu tutmazsa dayson mastikle yapıştırırsın dedi pek aklım kesmemişti ama gayet sağlam bir sorun yok şurada istenilen ebatlarda var http://www.sitehirdavat.net/diger-urunler-pmk16?marka=Carub
Cift tarafli bantli yalniz kullanmayin mutlaka dayson ilave edin cunku zamanla arac yikandikcada icten ice su girecektir. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi