Merhabalar bugun 14625 km de yıllık bakım için denizli kia yetkili servis yön otomotivde cıkan fatura tutari 530 lira sizce normal midir bu fiyat? IQ+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hüseyin Bey forumumuza hoş geldiniz , Tanışma bölümünde kendinizi hakkında konu açmanızı ve forum kurallarımıza göz gezdirmenizi rica ederiz . Sorunuza gelecek olursak Servis fiyatı olarak normal ama dışarıdaki servislerde tabii ki daha uyguna yaptırabiliyoruz . Aracınız yeni yetkili servis ile bakımlara devam etmenizi tavsiye ederim .
Tesekkurler k bakmayın artık yeni uye oldumda uyarılarınizi dikkate alacagim IQ+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100 lira fazla.Gecen sene fiyatlar 400-470 aralığındadı. Aynı işlemlere Ağustos 2016da 450 TL almışlardı, balata spreyi hariç. Servisle randevu alırken pazarlık yapın, ben öyle yapmıştım. Bakalım bu Ağustos ne isteyecekler.Belki hep beraber fiyatları yukarı çekmiş olabilirler. Polen filtresi ve yağ toplamda 250 TL... Yuh. 80 TL yağ, 20-25 filtre olması lazım. Kendimiz malzemeleri getirersek kabul etmezler, etseler. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene babam 470 gibi bir rakama yaptırmış aynı işlemleri. Bu sefer artırmışlar biraz daha IQ+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende daha bugün bakım yaptım yer çanakkale Yağ castrol 5w40 edge sarı kutu 100 tl Bosh Filtre seti (yağ, hava,polen filtresi ) 75 tl 30 tl işçilik Ha birde ben extra bujileri değiştirdim en iyisi olan ngk lazer iridium buji seti ali expres den 30 $ turkiyede 200 tl
Yağ fiyatı ve işçilik ücreti aşırı pahalı gerisi normal. 210TL sadece yağ ücreti yazılmış insaf. 157TL de işçilik. Yapılan sadece yağ değişimi. Dışarıda tüm bu işlemler toplamı 150TL'ye yapılabiliyor.
Ali express den bujileri aldınız mı? Bnede değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi bujiyi aldınız, kodunu yazabilir misiniz? Aracım rio 1.4 cvvt