Merhaba arkadaşlar... Rio dizel fancy paketinde aracı kırmız alırsak iç rengi ne renk geliyor bilen varmı, bayiler farklı farklı söylüyorlar. Ben içini açık renk olsun istemiyorum.Bu konuda bilgisi olan varmı.
Bende kirmizi sporty var . Kirmizi olan Riolarda ici genelde bej renk olanlar geliyomus . Ama aracin icini daha guzel gosteriyor siyah dosemeye gore .
Aslında hiç belli olmuyor , meşhur 2. el sitesini gezdiğimde kırmızı olup içi bej olanda var siyah olan da , kardeşimin kırmızı fancy si siyah koltuk ve siyah dashboard kaplı benim siyah rio nun döşemeleri ve dashboardu bej ve her binen bej döşemeleri tercih ediyor , içeriye daha aydınlık ve canlı bir hava katıyor seçim yaparken canlı inceleyin
Çok samimi arkadaşıma 1.5 ay önce gri renk Rio sporty benzinli aldık ama içi siyah tı , yakın zamanda da buluştuk onlarla otoparkta kendi arabasını park etti benim araca geçtik ve eşi aracıma biner binmez "off ya bu araba bizimkinden iyi görünüyor nasıl oluyor " dedi Bej ve yurt dışında koyu kahverengi kaplama rio ya çok yakışıyor benim fikrim
Bej renk bir de çift renk izlenimi yüzünden kontrast oluşturuyor.Kontrast iyidir ve göze hoş geliyor.
2 tane bayiye gittim biri kırmızıda bej geliyor dedi.Değiştirme şansımzı yok dedi. Bir diğer bayide bej renk opsiyonel dedi normalde siyah geliyor dedi.
Bence her ikisi de temizlik idamesi bakımından birbirinden çok farklı değil.Ben 8 yıldır bej kullanıyorum.Ne bir dalgalı leke,ne de çıkmayan bir kir gördüm.Siyahta sadece ter izi olursa görüntü bozulabilir.O da silinir ama yüzeyde değil her silişte dibe gittiğinden daha sonra istenmeyen ton farklarına neden olabiliyor. Bence siyahın idamesi daha güç.
Ben arabada açık rengi sevmiyorum siyah olmasını istiyorum.Bayide gördüm açık rengi, dediğim gibi pek ısınamadım.
O zaman tüm bayileri aramak lazım.Belki aradığınız arabanın siyah döşemelisini orada bulursunuz. Bence yarın tüm şehirlerdeki bayileri tek tek arayıp bulun.Ya da daha sonra 1000 TL ye siyah deri kaplatırsınız.