Arkadaşlar herkese merhabalar. Kia rio aracım var 1.4 sedan malum hoparlörler çok zayıf hatta vasat durumda. Değişim yapan oldumu oldu ise maliyet ve ebatları nelerdir?
1,25 de ben memnunum hoparlörlerden bi çok kişi neden beğenmezki (ben ses sistemi hakkında hiç bilgim yok uygulamada yapmadım) SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ilk aldığımda vasat sesi vardı gerçekten siz teyip den ses ayarlarını açtınızmı ben aldığımda hepsi kapalı idi ve ses vasattı.3 tane ses özelliği olması lağzım benim aracıma binen ses sisteminin kaliteli olduğunu söylüyor çünkü.. Bu arada arac fanct 2 twitter 4 kolon.
Bende aybi araci kullaniyorum ses ayarlarinida yaptim ama hic sevini begenmiyorum bende degistirmek istiyorum ses sistemi yapmak istiyorum ama devamli garantiden cekinerek vazgeciyorum
Evet ses ayarlarını açtım fakat araçta tizler yok sadece 4 hoparlör var ayıca sanki arkalar daha kötü
Bende aracı ilk aldığımda ses kalitesi çok kötü geldi, daha önceki i20 aracıma göre bile kötü idi ki i20 de arkada hoparlör de yoktu, riomun arka hoparlöründen gelen ses sanki kuyudan geliyor gibiydi ama ses ayarlarını kurcalayınca hepsi düzeldi, arka hoparlörlerde tıpkı ön hoparlürler gibi oldu, ses ses sisteminde hıza duyarlılık dahi var bence gayet iyi.Sizde iyce bir kurcalayın ayarları, hepsine bakın.
Şu an ses ayarlarını çok güzümün önüne getiremiyorum, ama en azından surround ayarlarını kapattığınız zaman arka hoparlürlerin düzelmiş olması gerekiyordu.Düzelmedimi.
Bende mükemmel demiyorum ama diger b sınıf araçlar la aynı seviyede hiç bi eksiği yok ayarlarınızı iyi yapın bide hıza duyarlı yapın.ben memnunum valla