Öncelikle herkese merhaba Aranıza yeni katıldım Ve formunuzu yaklaşık 10 gündür takip ediyorum Ve daha önce hiç kullanmamış olduğum Kia Rio Modeli için bilgi edinmek istiyorum Bu denli bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum Dışarıdan aldığım olumlu ve olumsuz yorumlar var Bir de reel kullanıcılardan bilgi almak istedim Almak istediğim 2011 RIO 1.4 EX 97 Bg HB Herkese iyi çalışmalar Kolay gelsin:thumbup: Hatta müsade ederseniz almak istediğim aracın da ilanını koymak istiyorum İncelerseniz sevinirim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-celik-otomotiv-2011-model-kia-rio-87920827/detay
öncelikle hoşgeldiniz, kia markası genel olarak iyi arabalar üreten bir marka fiyatta fena değil sonuçta 2011 model araba. yedek parça sorunu yaşamazsınız. serviste incelettikten sonra kararınızı verirsiniz. bol şanslar
Merhaba aynısının 2010 modelini şuan kullanıyorum araba motor gücü çekiş ve süspansiyon olarak gayet başarılı biraz fazla ses alıyor ama kaliteli lastikler olursa o sorunda ortadan kalkar. Benim tavsiyem benim sonradan çok gözüme batar oldu ayna ve kapı kolu gövde rengi olan modellerine bakmanız benimki trend modeli fakat bu paraya veya biraz daha ustune comfort paketi olanı bulabilirsiniz biraz daha araştırın derim. Hayırlı alışverişler
Aramıza hoş geldiniz. B segmenti içinde alınabilecek en güzel araçlardan biridir. Fazla km yapıyorsanız dizeline bakmanızı tavsiye ederim.
fazla km yapmıyorum ondan dolayı benzinli olmasını istiyorum yakıt konusu nasıl bilmiyorum ama herhalde lpg taktırarak da o sorunu çözümleyebiliriz. kısmet ise Afyon'dan bir abi ile anlaşmış durumdayız kısmet olursa alacağım inşallah hayırlısı olsun diyorum kısmetimiz de varsa olur artık