Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kia Rio 2014 1.2 Hararet

'Rio Forum - Club' forumunda tayfurbayram tarafından 3 Ağustos 2018 tarihinde açılan konu

1. tayfurbayram

tayfurbayram Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Tayfur Bayram
    Araç Modeli:
    Kia Rio 2014 Natty
    Merhaba,

Geçen hafta konya- istanbul dönüşü aracım hararet yaptı ve stop etti, araçta çoluk çocuk olduğu için sanayiye çektirdim mecburen. Araç termostat açmadığı için fan devreye girmemiş. Conta yaktı, ayrıca üst kapak, subap ve bujileri de etkiledi rektefe oldu hepsi değiştirildi. Ankaradan gündüz 5 de çıktım araçla gece 1 de istanbula geldim herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Ertesi gün yağını suyunu değiştirttim. 3-4 gün işe gidip geldim git gel 80 km her gün. araç sürekli su eksiltiyor. herhangi bir yerinde kaçak yok. alttan damlayan bir şey de yok. hortumlarda sertleşme de yok.

Dün gebze' den mecidiyeköy' e giderken yine hararet yaptı kenarıya çektim kaputu açtım yedek su pompası tahliyesinden hem buhar hemde su atıyordu. 5 dk rolanti de çalıştırdım. radyatör kapağını açtım ve su ekledim baya bir su eksilmesi vardı. ustaya gittik su kaçağı olmadığını söyledi üst, radyatör kapağını ve altını değiştirdim, suyu tamamlıyorum yine su eksiliyor.
    Neden yaptığını bulamıyorum çıldırmak üzereyim. araba çekişten de düştü. servis yolu gözüküyor gibi tecrübeli arkadaşlar var ise cevap bekliyorum.

Bu Sayfayı Paylaş