Merhaba, Artık bende Kia cıyım. ilginçtir ilk kez bir oto forumuna üye oluyorum ve bunu Kia'm ile yapmak ayrı bir güzellik... Aslına bakarsanız arabamı 1 hafta önce aldım. daha önce kullandıklarım piyasanın en haraketli satışa sahip araçları. Çevremdekiler KIA aldım deyince "elinde kalır", "Naptın sen yaaa" gibi anlamsız ifade ve söylemlerde bulundu. çok değil sadece 1 km yol gidince ilk sordukları ise fiyatı, rahatlığı, sessizliği Opel Astra ile kıyaslamaları falan filan... 1 haftada bunları yaşadım. bazıları ise araba araştırmalarına sahibinden vb sitelerde KIA' larada bakıyor. Mutluyum. Ne diyeyim. Asıl merak ettiğim ise kia kullanıcılarının ne gibi sorunlarla karşılaştığı. Ben 1 haftalık kullanımdaki tek sıkıntım ise Stepne'nin üzerindeki takımların montajının çok mukavemetli olmaması oldu. Tıkırtı sesinide sünger ile giderdim. o da bitti. Yani bi araba bu kadar mı sorunsuz olur.
Hayırlı olsun. Allah kaz bela vermeden kullanmayı nasip etsin. ... o sesler opelin corsason iki kasasında da mevcut seat ibizanın i20 clio 4 ün kasalarında da mevcut hatta daha baş ağrıtıcı geçmeyen seslerde var bu sınıflarda çok ince sorunlar oluyor bana göre pek önemli konforu veyahut yoldaki hakimiyeti ile donanımı bana değendirmiyor yeterki büyük sorun olmasın... forumu gezmeye vaktiniz olursa sorunları göreceksiniz bana göre çok büyük sorunlar değil misal trim sesler lastik uğultusu ayna ve cam çıtalarından oluşan sesler çok nadir donanım bazlı yokuş kalkışın geç girmesi otomatik sensör farın geç yanması vb çözümlenmesi basit sorunlar fakat ben ne trim sesleri ne bagaj tarafından ses nede sensörle ilgili şikayetim olmamasını kendimi şanslu görüyorum aramıza h.g SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi