siz ciddi ciddi bu soruyu soruyormusunuz. sene olmuş 2016 halan yay kesen varmı.siz o aracı tofaşmı sandınız.hoş tofaşta bile kesilmesine karşıyım. kusuruma bakmayın ama yapmayın etmeyin
Bırakın kestirmeyi , sıcak-soğuk Pres bile yaptırmayın. Kıa dan önceki aracım Alfaydı aldığım arakadaş dediki araçta spor yay var. bizde spor yay var diye geziyoruz tabi dip basık.. 7-8 aylık süreçte araç iki kez özel alfa servisinde lifte kalktı. bi Allahın kuluda bana demiyoki abi yaylar preslenmiş zamanla bu baklalar birbirine daha çok yaklaşır çalışmayı keser tüm ön takım gider... Malesef tamda böyle oldu ağırlaşan ön takım gıcırtılar vs derken lifte kaldırıldı araç alt üst salıncaklar z rotlar burçlar ön arka dört amörtisör patlamış üst tablalar ya aklınıza ne geliyosa artık herşey mahvolmuş. Serviste bi sürü söylendim. siz benim düşmanımmısınız diye .. Alfanın parça fiyatlarından bahsetmeme gerek yok sanırım eıbach sportlıne 5 cm yeni yaylarla birlikte tüm ön takıma yaklaşık 2.900 tl verdim. Tek tavsiyem artı ve eksilerini araştırarak mutlaka spor yay kullanın..
Vay arkadaş ama iyi press yaptırmış baklalar birbirine çok yakınmış yani. Neden böyle olmuş peki var mı bilgin?
sökülen aracın sol ön amortisör patlamıştı.zaten sökme nedenide muayneden geçememiş.yeni oem yayları takıldı.yay presin bastıgı tarafa dogru bükülmüş. çok sakat iş.yüksek hızlarda araç tümsekte havalansa yay yerinden kayar.
Konuyu yeni gördüm kardeşim, eğerki hala dokunmadıysan orjinallere hiç dokunma fiat linea yayları bizimkilere uyuyor yani uydurulabiliyor veya git çıkma al onu preslet kendi orjinallerine kesinlikle zarar verme benden sana tavsiye coilde yaptırabilirsin D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani en saglıklı marka spor yay alma haricindeki herşeyi yazmışsınız pess buda soguk pressli yayın son hali