Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kia Rio 2005 Model Yakıt Yardım.

'Rio Forum - Club' forumunda bucar tarafından 6 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. bucar

bucar Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar benzinde kullanıyorum Kia Rio 1.6 comport 2005 47000 km 2.elde satın aldım 2 ay kullanan oldu 230 tl benzın doldurdum 589 km kadar harcadı 70 km 110 km hız arası kullandım simdi 47589 km oldu. ama tüp lpg yok
    Tüp alsam takarsam ne kadar harcar? hangi markayı alacam?
    Acaba yakıt tüketim çok mu harcıyor?

Yardım ederse sevinirim.

Yok mu cevabı??

2. 2berk

2berk Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Eğer yanılmadıysam 8 lt/100 km gibi bir tüketim değeriniz var. Bu değer şehiriçi şehirdışı karma tüketimse benzinli bir araç için pek yüksek gelmedi bana. Şehirdışı ise tabii yüksek bir miktar. LPG markaları için bir yorum yapamam ama ben olsam 8 lt ortalama yakan bir araçta LPG düşünmezdim.

3. bucar

bucar Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben tam anlamıyorum taksam takmaz mı? yakıt tukeyım iyi mi? takmaya gerek var mı?

4. Serdar

Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Senede ne kadar yol yapmayı planladığınızla alakalı. Çok binmeyecekseniz taktırmanıza gerek yok. Ama senede minimum 10.000km yol yapacaksanız taktırmanızda fayda var, %35 gibi bir tasarrufunuz olur bu durumda. İyi bir montajında yanı sıra kaliteli ve OBD destekli bir kit başınızı ağrıtmaz.

5. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Ben hiç lpg li araç kullanmadım bu benim 4. Arabam ve 2. Sıfır aracım...araçları aldığım yerler eğer yılda 10000 yapıyorsanız gerek olmadığını söylediler. Ama ben onlar böyle dediği içın taktırmamazlık yapmadım sadece kendi düşüncelermle takmama gerek olmadığını düşündüm. Bu tamamen size kalmış bir düşünce eğer çok uzun bir süre binecek ve çok fazla yol yapacaksanız tabi taktırın derim daha ekonomik olacaktır ama usta çok önemli sonra başınıza daha çok problem çıkarmasın...iyi araştırmak lazım

GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Bence de eğer araca uzun süre binecekseniz taktırın.Sadece şehir içi bile kullanıyorsanız tasarruf edersiniz;)

Bu Sayfayı Paylaş