Merhaba arkadaşlar artık bende bir Rio sahibi oldum Öncelikle sunu belirteyim ben aslında kia hiç düşünmemiştim ilk başta, 6 ay boyunca hyundai getz arayısı içersindeydim bütçemide fazla zorlamadan 2007 yada 2008 bir hyundai getz almayı düşünüyordum ama kia rio yu görünce bu fikrim değişti, hem bütçeme uygundu hem de getz'e göre daha genişti. performansı ise beklediğimden daha iyi çıktı, şöyleki istanbuldan yola çıktım ve 1200 km yol yaptım 230 tl ye ama yolda 130 u gecmedim birde sehirlerarası bir yolculuktu bunuda belirtmek istiyorum. İlk başta biraz araştırdıgımda herkesin ilk dediği 2 el durumu pek yok satmak istesen zarar edersin alma diyenler oldu ama pek kulak asmadım çünkü ben alıp satan biri degilim binmek için alıyorum diye düşündüm, sonucta galeriden sıfır bir araba bile alsanız 1 hafta kullanın 6 7 bin eksiğine satarsınız, sonucta araba bu satmak istediginiz zaman 1 ayda da satarsınız 1 günde de bu sans işi o yüzden bunu düşünmeyin derim yeni alacak olanlara. Aracımın 46000 bakımını yaptırdım 300 tl tuttu bence normal cünkü 2006 model megane 2 araca 250 tl bakım ucreti var, artı parçaları renaultun bazı plastik parçalarından bile uygun ve daha kaliteli sehrimizde servisi yeni açıldı o konuda da şanslıyım Performansı ve yakıtından gercekten çok memnunum ve uzun yoldada o kadar yormuyor ve en az 2 ,3 yıl rahat binerim diye umuyorum tabii Allah kaza bela vermezse.
Aramıza hoş geldiniz.Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Emin olun 2-3 yıldan daha fazla binmek isteyeceksiniz.Arabanızı değiştireceğiniz zaman da ilk olarak gözleriniz KIA modellerini arayacaktır. Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Aramıza hoşgeldiniz. Tıpkı benim aracı alma sürecimdeki gibi BAŞKALARINI değil de KENDİNİZİ dinlediğiniz için arabınızla huzurlu sürüşler yapacaksınız. Ben de her lafa kulağımı tıkadım ve şimdi içim huzurla, içime sinerek arabamı kullanıyorum. Evet herkes birşey söyler araba arayışı sürecinde ama son karar bizim olmalı, aksi takdirde başkalarının fikrini gözeten bir karar aldığımızda kendimize saygımız kalmaz...
mantıklı önemli olan binerken aldığım keyiftir milletin tercihlerine uyarsak ne farkımız kalır ayrıca clio kartal sahine falan biniyor olurduk. hayırlı olsun
Aracınız hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun..Kia ailesine hoşgeldiniz.
bnde 2005 opel corsa vardı cok memlundum herkes sat bunu diye aklıma girdi ve bi yola cıktık sonra dedilerki git opel al ww al sans eseri kia bayisine gittim ve ceratoyu gördüm gercekten etkilendim kaputunu dahi acmadan aldım arabamı ve gercekten cok memlunum demem o ki kim ne derse desin son sözü siz söyleyinve araba içinize sinsin yoksa o arabada rahat edemezsiniz
Herkese tesekkür ederim cevapları için,öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler diyerek başlamak istedim, arabamı aldım bu ayın 14 ünde 1 ay olacak ve gerçekten hergeçen gün dahada hosuma gidiyor özelliklede yakıtta cok memnunum bugünde park sensörü taktırdım eşimde kullanıyor onun için aslında Dogru bir karar verdiğime dahada emin oldum alacak olan arkadaşlara fazla düşünmeyin derim çünkü vereceğiniz paraya fazlasıyla değer.