Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kia rio 1.4crdi geç çalıması

'Rio Forum - Club' forumunda Uğur güder tarafından 9 Şubat 2025 tarihinde açılan konu

1. Uğur güder

Uğur güder Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Uğur güder
    Araç Modeli:
    Kia rio
    Merhaba benim aracım 2017 1.4crdi sabahları veya çok bekledi zaman 4-5 Mart'a çalışıyor. Pompacıya götürdüm kızdırma bujilerine elektrik gelmiyor dedi elektrikçiye gittim dış ısı sensörü arızalı dedi ondan olabilir dedi değiştirdik kızdırma bujilerinide değiştirdik sorun hala devam ediyor.

2. nightmare0205

nightmare0205 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    111
    Gerçek Ad-Soyad:
    nightmare
    Araç Modeli:
    kia cerato 1.6 advance dizel
    yakıt sistemine hava yapıyordur. anlaığım kadarıyla az bir süre bekleyince yapmaması ve çok bekleyince bunu yapması yakıt sistemine yoğunlaştırdı beni. öncelikle bazı kia modellerinde manuel elle yakıt pompalama sistemi olabiliyor. senin araçta varmı

3. Uğur güder

Uğur güder Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Uğur güder
    Araç Modeli:
    Kia rio
    Benim araçımda Manuel yakıt pompası yok bugün ustaya bıraktım soğusun deneyeceğim dedi. Anlattıklarıma göre oksijen sensörü arızalı olabilir dedi. Bu sorunu vaşına gelen varsa fikirlerini beklerim iyi niyetli usta bulmak zor bulduğunda yoğun hayırlısı

4. Serdar

Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    kızdırma sorunu yoksa hava yapıyordur sistem. eğer hava sorunu yoksa krank sensöründen yapar.

5. Uğur güder

Uğur güder Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Uğur güder
    Araç Modeli:
    Kia rio
    Kızdırma rolesini yanık kokuyordu sıfırını bulamadım piyasada yok ikitelli den çıkma bitane bulup aldım kızdırmalara elektrik geliyor sabah yine denedim gene 5-6 seferde çalıştı. Krank sensörü bildim kararıyla külbiritör kapağında kapakta çatlak vardı onu da kapakla birlikte değişti üzerinde geldi. Olmadı mazot pompsası ve krank sensörü bildim kontrol ettireceğiz. Götürdü gün ustalar akşamdan bırak biz bakalım diyor bırakıyoruz sorun gene aynı...

6. Serdar

Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    krank sensörü volan üstünde olur. külbütör üzerinde egzantirik sensörü var, yerine tam oturmuyorsa o da sorunlu çalışmaya neden olur.

Uğur güder bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş