Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kia rio 1.4 benzinli otomatik

'Sohbet' forumunda yıldıray tarafından 14 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. yıldıray

yıldıray Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar. Benim kia cerato 2007 dizel var. Çok memnunum. Ama eşim için biraz da sıfır veya sıfıra yakın araba ararken riolar çıktı karşıma nasıl aranızda kullanan var mı. Özellikle otomatiğini. Çünkü eşime alacağım. arabamı önden verip üstüne kredi çekmeyi düşünüyorum. Yorumlarınız nedir. Ocak ayına kadar karar vereceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Kesinlikle tavsiye ederim :thumbup1:
    2012 rio hb var bende ve ben piyasadaki çoğu aracı kullandım aynı egmentteki ama rio gibisi inanın ki yok rio sahibiyim diye söylemiyorum. Konfor bakımından , donanım bakımından , hele ki sürüş rahatlığıdan ve güvenlik bakımından segmentindeki her araca 2 yaptığına garanti verebilirim. He unuttuk : yakışıklılık bakımından da bence segmentindekilere yine fark atıyo ;)
    siz eşime alıcam diyosunuz onun için tam doğru seçimdesiniz :thumbup: bayanlar için ideal...
    Bende 2012 rio hb 1,25 var. Şehir içi tüketimi (malum istanbul) biraz yüksek ama yine çok aşırı değil diyebilirim.. Otomatik haliyle biraz daha yakar normalden..Ama dizel almanızı tavsiye ederim :thumbup1:

3. yıldıray

yıldıray Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim açıklamaların için. Ben benzinli sedan düşünüyorum. Nedenine gelince Ağrı'dayım. Ceratomdan vazgeçemiyorum :S

4. sergen58

sergen58 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    Sergen BASAT
    Araç Modeli:
    2015 passat b8 1.6 tdi dsg comfortline
    Dizel ceratodan sonra kesinlikle tavsiye etmem ayni motor sanzimana sahip i20 var yakın bir arkadaşımda benim passatin 2 misli yakiyor rio güzel araç ancak dizelden benzinliye geçişi heleki otomatik asla tavsiye etmem

5. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş