slm arkadaslar 2006 picantom var ve arabada rolentı problemım var arac bosta calısırken sılkelıyo dızel arac gıbı calısıyo uzun yolda gıderken servıs lambası yanıp yanıp sonuyo 4000 devırlere falan cıkınca bu konuda bılgısı olanlar paylasırsa sevınırım
Oksijen sensöru kontrol edilmeli. Benzin filtresi ve benzin pompasi kontrol edilmeli. Bide gaz ayari duzgun yapilmamis olabilir Sent from my iPhone using Tapatalk
Şaban Bey aramıza hoş geldiniz.Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Geçmiş olsun.Rolanti motorunda sıkıntı olabilir.Buji ve ya buji kablolarınızda da sıkıntı olabilir.Bunları kontrol ettirin bence.Bu arada yakında Kocaeli buluşması yapacağız.Sizi de aramızda görmek bizi mutlu eder.
slm lar arabamın sorunları hala devam edıyo servıs cozemedı bujıler bujı kablosu atesleme bobını degıstı bogaz kelebegı temızlendı hala aynı servıs sıbop ayarı yapılması lazım dedı en son care daha yaptıramadım arac lpgde sıbop contaları sıkısma yapıyomus contalar sertlesıyomus vs vs bılgısı olan varmı benım derdıme bı careeeeeeeeeee
şaban kardeşim... yapılacakları yapmışsınız zaten... anladığım kadarıyla aracınız LPG'li .... dün gece lpg yakıt tüketimi ile ilgili birşeyler yazdım... benim araçda 2.viteste silkeleme yapıyordu ve rolantide dengesizdi motor silkeleniyordu.... LPG'ci bilgisayara bağladı ve enjektörlerden 2 tanesi gitmiş dedi... senin araç LPG'demi yapıyor silkelemeyi.... benzine alınca rolanti düzeliyorsa, LPG enjektörlerinde sıkıntı vardır... hava ve gaz karışımını tam yapamıyordur... enjektörler görevini yapamıyor olabilir... Bi de LPG'ciye göster baksın enjektörlere...