Arkadaşlar herkese merhaba... Aranıza az önce katıldım. Hem bilgi sahibi olup tanışmak için hem de Kıbrıs' ta Kia ile ilgili sıkıntı yaşadığımdan. Burada yetkili servis ve bayisi ilgisiz malesef. Aracım 2009 model Rio 1.5 CRDI. aldığımda 20.000 km de idi ve su an 105.000 e geldim uzun yol yapıyorum genelde... Çok memnunum genel olarak fakat son zamanlarda bazı sıkıntılar yaşadım. Makine üst kapak etrafında yağ birikintisi gördüm ilk kez ve kendi makinistime götürdüm o da nemlenme olduğunu korkulacak bişey olmadığını söyledi. Bu hafta sonu full servisi yapılacak. Bu sabah canımı sıkan problem ise debriyaj. Vites girmedi bir türlü. Debriyaj boşa basıyor pedal ve vitesi 3 kere denedim daha da zorlamadim. Tel ile görüştüm makinist ile büyük ihtimal debriyaj ust baski da sorun var dedi. Bugün bakılacak... Bir de siz kullanicilara danışmak istedim. Çünkü zaten Kıbrıs'ta parçalar çok pahalı. Olmadı Turkiyeden getireyim diyorum. Zaten bir de şu var, kısmetse Temmuz sonu aracımla Girne -Taşucu gemi yolculuğundan sonra Antalyaya varacagim. Orada da bayagi kalacağım orda detaylı baktirabilirim. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Aramıza hoş geldiniz kemal bey.. Debriyaj üst merkez değişimi ile debriyaj probleminiz giderilebilir. Ancak antalyaya geldginiz de tekrar bi gösterin servise isterseniz