arkadaşlar selamlar saygılar iki gün içerisinde 2012 model yeni kasa kia rio araç alacağım. araba 20 bin km de hatasız denilen bir araç. 1.25 funcy sanırım 8deri direksyon dijital klimalı falan) araç hakkında en iyi bilgi alacağım yerin forumlar olduğuna inanan birisiyim. aracın artı ve eksilerini bilirsem şok yaşamam diye düşünüyorum. birde aracı servise göstereceğim bursada dikkat etmem gereken veya özellikle baktırmam gereken herhangi bi özellik varmıdır. yardımcı olursanız mutlu olurum özellikle yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim. fabrika verileri nefis ama sanmamki o değerler yakalansın
Murat Bey aramıza hoş geldiniz.Aracınız şimdiden hayırlı olsun.Yakıt konusunda endişelenmeyin.Genelde kullanım alışkanlıklarına da bağlı olarak KIA araçların yakıt değerleri fabrika verilerine yakın seyreder. Sizide bir kia araç sahibi olarak aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Yakıt konusunda çoğu kia cı kefil olur kia ya 0 km bir araç ise ilk zamanlarda yakar sonra düşecektir. ilk 20 bin km sonra. (Dizel İse) Ben yaksada hor görmüyorum kara tosunuma hak ediyor çünki Şahlanması yeter
1.25 motoru performans olarak bilmem ama bence bu fiyatlara sınıfının en iyiisi ve en sorunsunsuz araclardan biri.. bir riocu olarak söylemek istedim