Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kia Cerato Koup

'Cerato Forum - Club' forumunda Alaturcamawzer tarafından 12 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

1. Alaturcamawzer

Alaturcamawzer Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Umut
    Araç Modeli:
    Kia Cerato Koup
    Mrb arkadaslar uzun suredir Koup kasa arac arayisim var. Bir kac sitede denk geldigim araclar malesef ya fiyat bakimindan ucuk yada araclarin kusurlari cok. Etrafinizda 2011-12-13 model 1.6 Otomatik ve LPG gecmisi olmayan tercihen beyaz renk te MAKUL bir fiyata arac satan olursa talibim.Yada yonlendirebileceginiz bi yer varsa sevinirim. Saygilar

2. ReNe

ReNe Super Moderator Super Moderator

Alınan Beğeniler:
    2.112
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    Sahibinden com da arama kaydı oluşturmanızı tavsiye ederim , cerato koup eklenir eklenmez mail geliyor size .

3. Alaturcamawzer

Alaturcamawzer Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Umut
    Araç Modeli:
    Kia Cerato Koup
    İlginiz için teşekkür ederim.. Sahibinden.com üzerinden uzun süredir takipteydim belki alternatif seçenekler vardır diye düşünmüştüm.. (Yetkili satıcı yada vs.) bu arada aracı buldum fiyatı yüksek geldi ama beyaz ve çok temiz bir araba almak nasip oldu.. Aldıktan sonra genel bakımlarını yaptırdım yağ,polen filteri, fren ve motor yağı vs. gibi yarında diferansiyel ve şanzıman yağını değiştireceğim Castrol ATFMultivehicle ürünüyle umarım bi sorun yaşamam çünkü bu konuda nedense herkes farklı bilgiler veriyor.. Bir diğer konuysa aldığım araçla ilgili bir kaç görselde güzellik yapmak istiyorum ama cerato koup egzoz ucu bulamıyorum.. Acaba yetkili servisler dışında bildiğiniz alternatif çıkma-2.el gibi satıcılar var mıdır..?

ReNe bunu beğendi.
  4. merdalyesilkaya

merdalyesilkaya Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Erdal Yeşilkaya
    Araç Modeli:
    cerato
    Hayırlı olsun aracınız,araç otomatik mı?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş