Merhaba aranıza yeni katıldım 2017 kia cerato aracım ile alakalı kafama takılan bir kaç soru var yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkürler 1. Araç concept plus paketine sahip aracı kitlediğim de camların otomatik kapanma özelliği varmıdır? 2. Araç hareket ettiğinde kapılar otomatik kitleniyor araç durduğunda şöför kapısını açtığımda diğer kapılar kilitli kalıyor. Araç durduğunda şöför kapısını açtığımda diğer kapıların kilidininde açılması olayını nasıl yapabiliriz. 3. Gündüz farının ayarı varmıdır özellikle güneşli havalarda üste doğru uzayan ince led yanmıyor gibi görünüyor araçtamı problem var bir ayarımı var yoksa normaldede o şekildemi Ve bilmediğim buna benzer sizin bildiğiniz özellikler tabiri caizse gizli özellik gibisinden şeyler varmıdır. Şimdiden teşekkürler
1. Hayır kapatmıyor. Extra cam kapama modülleri var, servise geleceği söylenmişti. 2. Direksiyon üstündeki aşağı ok ve altındaki giriş tuşları yardımıyla, bahsettiğiniz ayar bölümüne ulaşabilirsiniz. Hangi durumda kapının açılacağı seçimi orada olmalı. 3. Bu soruyla ilgili bir soruda ben sordum, 2 başlık üste bakıp cevaplarsanız sevinirim İyi forumlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi